Curs de formare pentru recalificarea primului ajutor la locul de muncă - nivelul 3

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de formare pentru recalificarea primului ajutor la locul de muncă - nivelul 3

London South Bank University

Aceste cursuri acreditate Highfields de prim ajutor sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și competențele necesare pentru a administra primul ajutor de urgență la locul de muncă. Aceasta include posibilitatea de a evalua, diagnostica și trata victimele înainte de sosirea personalului medical în caz de urgență.

Cursurile sunt oferite de tutorii noștri cu experiență, care sunt practice și practici în abordarea lor. Trainingul va avea loc la Academia de Sport, care a suferit recent investiții de 1 milion de lire sterline.

Highfields este unul dintre cele mai importante organisme de atribuire din Marea Britanie care îndeplinesc condițiile de calificare, astfel încât aceste cursuri sunt ideale dacă lucrați într-o industrie de fitness sau de sănătate.

Primul ajutor de formare ar trebui să fie specifice riscului, așa că vă rugăm să ne contactați dacă doriți să discutați un pachet de instruire pe baza cerințelor dumneavoastră specifice.


Conținutul cursului include:

Pe lângă temele abordate în cadrul unui prim ajutor de urgență la locul de muncă, după terminarea cursurilor de formare, veți putea:

a) administrează primul ajutor unui accident cu:

  • leziuni ale oaselor, mușchilor și articulațiilor, incluzând leziuni spinoase suspectate
  • leziuni la nivelul pieptului
  • leziuni oculare
  • otrăvire bruscă
  • șoc anafilactic

b) să recunoască prezența bolilor majore și să furnizeze primul ajutor adecvat (inclusiv atac de cord, accident vascular cerebral, epilepsie, astm, diabet).


Calificare

Certificatul de prim ajutor la locul de muncă; valabil timp de trei ani. Pentru cele mai bune practici, susținem recomandarea HSE pentru a finaliza o actualizare anuală a abilităților de prim ajutor.


AcreditariCerințe de intrare

Cursurile noastre sunt renumite pentru oferirea unei experiențe de învățare de calitate, oferind abilități practice de pregătire practică, care lasă primilor asistenți să se simtă încrezători în a-și folosi abilitățile într-o situație reală. Prin urmare, este important ca participanții să fie capabili fizic să efectueze acțiunile și tehnicile relevante incluse în programa HSE.


Taxe și finanțare

Cursurile sunt de £ 175 per persoană.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
175 GBP
Cursurile sunt de £ 175 per persoană.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala