Curs de engleză specializat

Generalități

Programul de descriere

Indiferent dacă sunteți un student sau un maestru al domeniului dvs. profesional, putem crea un curs care să corespundă nevoilor dumneavoastră de limbă engleză pentru locul de muncă. Mai jos veți găsi o listă a cursurilor pe care le oferim, dar dacă aveți o solicitare pentru un curs care nu este listat, contactați-ne.

Engleza de afaceri

La ETC International College , oferim un curs de afaceri în limba engleză care vă va ajuta să învățați să comunicați eficient într-o serie de situații de afaceri. Aveți posibilitatea de a studia cel puțin 10 lecții de engleză de afaceri pe săptămână. Până la sfârșitul cursului, va exista un examen care vă va evalua abilitățile în abilitățile de citire, scriere, ascultare și vorbire de patru ani într-un context de afaceri.

Obțineți abilitățile necesare pentru a efectua în mod eficient în limba engleză într-un context de afaceri. Echipați-vă cu resursele lingvistice necesare pentru a urma un curs de afaceri. Ne propunem să oferim o facilitate de învățare fără stres pentru elevii să-și facă noi prieteni, să învețe și să-și dezvolte în mod activ abilitățile în limba engleză.

Medical English

ETC International College oferă cursuri excelente de limba engleză, care vor îmbunătăți cunoștințele studenților în domeniul biologiei umane, al științei medicale, al asistenței medicale și multe altele. Dacă doriți să urmați cursul de engleză medicală, trebuie să studiați cursul pentru cel puțin 10 lecții pe săptămână.

Prin studierea tari și atingerea obiectivelor, acest curs vă va îmbunătăți abilitățile de vorbire și de limbă. De asemenea, avansați-vă cariera și permiteți-vă să comunicați fluent cu omologii dvs. din alte țări.

Militar engleza

La ETC International College , oferim un curs de limbă militară, care este conceput pentru a pregăti personalul militar și de securitate, funcționarii publici și diplomații să se angajeze în roluri în care vor trebui să folosească limba engleză zilnic. Puteți studia cursul de limbă engleză pentru un minim de 10 lecții pe săptămână.

Instruirea se desfășoară într-un cadru derivat din orientările de competență lingvistică NATO STANAG 6001 și Consiliul Europei. Când faceți acest curs, veți dezvolta o serie de abilități cum ar fi citirea, scrierea, vorbirea și ascultarea.

Legal English

La ETC International College , oferim cursul de limba engleză pentru a ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile de limba engleză, astfel încât să poată comunica eficient într-un mediu de lucru legal. Mulți dintre clienții noștri sunt avocați de la unele dintre cele mai importante firme de avocatură internaționale. Avocații și profesioniștii din domeniul juridic trebuie să poată înțelege documentele scrise în limba engleză și să comunice eficient cu colegii profesioniști din întreaga lume.

Când faceți acest curs, elevii trebuie să ia cel puțin 10 lecții de limbă engleză pe săptămână și 20 de lecții de engleză generală. La sfârșitul cursului, elevii vor putea să comunice eficient cu avocații și profesioniștii din domeniul juridic.

Aviation English

La ETC International College , oferim cursul de limba engleza pentru a vă ajuta să atingeți și să mențineți standardul ICAO Operational Level 4 al limbii engleze. Structura dvs. de orar este de cel puțin 10 lecții de limbă engleză pe săptămână și 20 de lecții de limbă engleză pe săptămână. Studenții acestui curs includ piloți, piloți stagiari, ingineri de aeronave, controlori de trafic aerian și alți profesioniști din domeniul aviației din întreaga lume.

Noi încurajăm învățarea activă într-un mediu fără stres și pentru a vă dezvolta abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare în limba engleză.

Turism englez

La ETC International College , oferim cursul de turism englez care vă ajută să vă dezvoltați abilitățile în situații reale. Fie că sunteți un agent de turism, un ghid turistic, un curier sau un manager de hotel, cursul de limba engleză pentru turism vă va permite să comunicați eficient în limba engleză într-o serie de medii de afaceri și de turism. Când faceți acest curs, veți avea cel puțin 10 lecții de limbă engleză pe săptămână, plus 20 de lecții de engleză generală.

Asigurați-vă că citiți filele adiacente de mai jos pentru a înțelege criteriile de curs, calendarul și taxa de intrare. Promovăm o facilitate de învățare distractivă și activă, în care vă puteți dezvolta abilitățile și puteți face noi prieteni. După finalizarea cursului de limbă engleză pentru turism, vă veți îmbunătăți abilitățile de vorbire în limba engleză, de ascultare, scriere și citire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... Citeste mai mult

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Citește mai puţin