Curs de engleză generală

Loxdale English Centre

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de engleză generală

Loxdale English Centre

Învățați engleza în compania unor oameni simpatici din întreaga lume în acest curs extrem de popular! Acest program plin de viață și imaginație vă va ajuta să comunicați cu încredere și fluent în limba engleză de zi cu zi.

În timpul lecțiilor noastre ne concentrăm asupra abilităților de a vorbi, a asculta, de a citi și de a scrie și de a vă oferi timp maxim pentru a învăța și a exersa vocabularul, gramatica, limbajul englez și idiomii.

Română prin

Programul unic de predare Loxdale vă oferă șansa de a vă personaliza experiența de învățare. Ca parte a cursului, veți învăța limba engleză printr-un subiect diferit pentru două lecții pe săptămână. Acesta este numit "Engleză prin intermediul" și puteți alege de la subiecte cum ar fi pregătirea examenului, istorie, film, aprecierea artei, engleză de afaceri, scris creativ, aprecierea muzicii și scrierea unei cărți pentru copii.

Seria Loxdale Lecture

Ca parte a angajamentului nostru de a face timpul de studiu cât mai stimulativ și mai luminos posibil, studenții noștri se bucură de o prelegere săptămânală într-o marți dimineață, care se concentrează asupra diferitelor aspecte ale vieții britanice. Conferințele populare din trecut au inclus includerea persoanelor fără adăpost, Lucruri de făcut în Londra, istoria britanică, HIV și Terence Higgins Trust, tehnici de prezentare, scenă de muzică din Brighton, arhitectură londoneză, artă stradală, acupunctură și nutriție.

Discuții de 30 de minute

În fiecare după-amiază de luni veți putea să vă bucurați de o discuție de 30 de minute. Aceste discuții pline de viață și interesante explorează subiecte cum ar fi: Stonehenge, Muzeele Londrei, Brighton Music Venues, Ziua St Georges, Guy Fawkes, Cambridge, South Downs și Crăciun în Anglia Victoriană.

Marea Britanie Astăzi

În sfârșit, prin programul nostru "Marea Britanie Today" veți afla mai multe despre societatea britanică. Veți avea două lecții în fiecare săptămână cu privire la diferite aspecte ale Marii Britanii moderne, cu subiecte precum sistemul de bunăstare, educație, politică și juridică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare April 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
1 - 30 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- Pretul depinde de tipul de cazare si de durata sejurului.
Locations
Regatul Unit - Brighton, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Brighton, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala