Citește Descrierea Oficială

Aflați limba engleză în Australia, la Gold Coast Learning Centre , la doar câteva minute de plaja din Surfers Paradise, pe faimoasa coastă de aur din Australia.

Gold Coast Learning Centre oferă patru niveluri de studiu în limba engleză , oferind instruire de înaltă calitate într-un cadru prietenos. Personalul experimentat și cursurile practice, flexibile, dezvoltă cunoștințele, abilitățile și fluența de care aveți nevoie.

Toate cele patru niveluri de engleză generală pun accentul pe abilitățile de bază ale limbii engleze de a vorbi, de a asculta, de a citi și de a scrie și sunt potrivite pentru toată lumea de la începători la cursanți avansați.

Cursurile sunt distractive și flexibile, create de profesori cu experiență pentru a vă îmbunătăți vocabularul, pronunția și gramatica.

Dimensiunile clasei variază, cu o medie de 10 elevi pe clasă, pentru a asigura un mediu de învățare personalizat, util și plăcut.


Engleza generală: nivelurile 1-4 (elementar superior superior)

 • Incepe: In fiecare luni
 • Media studenților pe clasă: 10
 • Numărul maxim de elevi pe clasă: 15
 • Durata cursului: 1-70 săptămâni
 • Ore pe saptamana: 20-25 ore
  • 20 de ore față-în-față
  • 2 ore de ateliere opționale
  • 3 ore de activități opționale


Începeți datele și prețurile

Cursurile de limba engleză încep în fiecare zi de luni.

Contactați-ne astăzi pentru prețurile curente sau pentru a organiza o lecție gratuită de încercare.


Soare, surf, nisip și studiu: studiați limba engleză în Australia cu cursuri flexibile pentru a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză în timp ce vă bucurați de stilul de viață Surfers Paradise

Cursurile de engleză generală de la Gold Coast Learning Centre sunt flexibile și modulare, astfel încât vă puteți bucura de plajă și stilul de viață, concentrându-vă pe abilitățile de limba engleză care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a satisface atât nevoile de limba socială, cât și limba engleză ale cursanților noștri, cu opțiunea de a studia timp de 4 sau 5 ore pe zi într-un mediu amuzant și prietenos.

Studenții internaționali cu viză de lucru sau viză de turism pot opta pentru cursul cu frecvență redusă.

Alăturați-vă astăzi pentru o lecție gratuită de încercare sau pentru a încerca verificarea online a nivelului de engleză pentru a obține o idee informală despre nivelul actual.


Cursuri de limba engleză la Gold Coast Learning Centre

 • Vorbind Focus: Îmbunătățiți acuratețea limbii dvs. vorbite
 • Clasa de bază: gramatică, lectură, vocabular, ascultare și vorbire
 • Conversație: Practică orientată spre fluență și sarcini de ascultare
 • Scrierea: Dezvoltați-vă vocabularul și abilitățile de scriere

Cursurile de engleză generală de la Gold Coast Learning Centre oferă o Pathway de Pathway , inclusiv cursul de pregătire pentru examenele IELTS și multe dintre cursurile noastre acreditate la nivel național.

 1. Nivelul 1 introduce elevii în vocabular nou și dezvoltă abilitățile de pronunție folosind conținutul din viața reală. Elevii aplică apoi aceste aptitudini noi într-un cadru distractiv prin practică de conversație zilnică.

 2. Nivelul 2 consolidează învățarea de la nivelul 1.
  Elevii continuă să se bazeze pe abilitățile lor de bază cu o instruire mai aprofundată în gramatică, practică de lectură, expansiune vocabulară, practică de ascultare și vorbire.


 3. Nivelul 3 este potrivit pentru studenții intermediari.
  Îi ajută pe elevi să își dezvolte vocabularul, să-și extindă cunoștințele gramaticale și să-și îmbunătățească abilitățile de citire și scriere, fie pentru locul de muncă, fie pentru studiul ulterior.
  Tehnica de vorbire este concepută pentru fluență, cu dezbateri pe teme curente și sarcini de ascultare care se concentrează asupra exemplelor din viața reală.


 4. Nivelul 4 este un nivel avansat de instruire, potrivit pentru studenții care doresc să-și extindă fluența și precizia în toate domeniile de competențe.
  Exercițiile de limba engleză vorbite la acest nivel sunt concepute pentru a vă încuraja să sunați ca un vorbitor nativ de limba engleză.
Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Gold Coast Learning Centre »

Ultima actualizare August 16, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Welcome to Gold Coast Learning Centre