Prin semestrul de toamnă al designului de bijuterii, elevii dobândesc abilitățile de bază pentru a înțelege profesia de proiectare și crearea de obiecte de bijuterii. Calea educațională este concepută astfel încât să îi ajute pe elevi să înțeleagă și să dobândească cunoștințe de lucru despre arta bijuteriilor, de la noțiunile culturale legate de istoria bijuteriilor și tehnicile de fabricare a bijuteriilor până la metodologia și proiectarea bijuteriilor.

Descriere

Program: Lecțiile se desfășoară de luni până vineri dimineața și / sau după-amiaza.

Nivelul și precondițiile: Acest curs este destinat studenților motivați interesați să învețe fundamentele designului de bijuterii și doresc să urmeze un studiu ulterior sau o carieră în domeniu.

Metodologie și structură: Programul este integrat pe deplin în primul semestru al programului corespunzător celor trei ani.

Pe parcursul semestrului, prelegerile sunt alternate cu activitățile de laborator, care oferă studenților instrumentele tehnice, culturale și de bază necesare pentru a-și gestiona creativitatea și identitatea.

Primul pas va fi o introducere în istoria artei, cu cele mai importante mișcări artistice și personalitățile lor de conducere, precum și cu evoluția bijuteriilor. În plus, elevii vor învăța să folosească tehnicile tradiționale de redactare necesare pentru a ilustra forme, forme și texturi ale lucrărilor de bijuterii. În cele din urmă, elevii dobândesc metodologia de proiectare corectă (instrumente, tehnici și materiale) pentru a proiecta și realiza prototipuri în laboratorul de bijuterii.

În cursul celor 3 luni de curs, elevii vor învăța să interpreteze principalele schimbări din istoria artei și a modei, punându-le în legătură cu dezvoltarea constantă a bijuteriilor și a accesoriilor corporale.

Program academic

  • Stilul și istoria artei și costumului
  • Metode de proiectare
  • Desen tehnic
  • Istoria designului 1
  • Tehnici de modelare 1
  • Design grafic 1
  • Design de bijuterii 1
  • Art-Semiotica
  • Teoria percepției și psihologia formei
  • Goldsmith Lab Workshop
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Ultima actualizare January 7, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
5 luni
La zi
Price
8,100
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date