Curs de cursuri profesionale pentru patiserie și cofetărie (840 de ore)

Chef Academy London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de cursuri profesionale pentru patiserie și cofetărie (840 de ore)

Chef Academy London

Acest program unic, cu program integral, se concentrează pe toate aspectele artei de patiserie, coacere și cofetărie. Oferă studenților noștri instruire intensă, echipamente avansate și ingrediente de înaltă calitate. Acest program intensiv este conceput pentru a satisface nevoile studenților care doresc să obțină o bază amplă și temeinică în arta cofetăriei și coacerea de la viennoiseries la ciocolată și totul între ele. Veți primi o pregătire de la bucătarul nostru de patiserie bine apreciat în laboratorul de patiserie bine echipat.

Pentru schimbătorii de carieră, profesioniști și începători, programul de patiserie este unul ideal pentru a construi o bază solidă de cunoștințe și abilități necesare pentru a obține o carieră de succes. Este esențial să fii bine condus, să ai o atitudine concentrată și o motivație puternică pentru a finaliza acest curs. Odată finalizate cu succes, studenții vor fi pregătiți să exceleze în industria de patiserie.


Program de curs

Durata cursului: 840 ore / 6 luni / 24 săptămâni (35 de ore pe săptămână)

Fiecare dintre modulele de mai jos va dura 1 lună.


Modul 1: Mise de bază și locul

  • Creme
    • Crema Patiserie (Custard)
    • Chantilly Cream
    • Bătăcioși bătini
  • Coace într-o varietate de arome
  • Mousseline Cream
  • Creme de migdale
  • Chiboust Cream
  • Crema de unt

Modulul 2: Patiserii pentru aluat și micul dejun

  • Tipuri de patiserie
  • Croissant Doughs
  • Efectuarea și modelarea Viennoiserie (Micul dejun)
  • Dulciuri de patiserie dulci
  • Drojdie de drojdie (Brioche)
  • producere
  • bureți
  • Choux Patiserie

Modulul 3: Tarts și Petits Gateaux

  • Petit Fours
    • Macaroane
    • madeleines
    • Mini Eclairs
    • Mini Tartlets
  • Eclairs
  • Fructe și lămâie
  • Macaroane
  • Madelines
  • Prezentarea macaroonelor tale, tarts și petit gateaux

Modulul 4: Producție, prăjituri, spumă și Bavarois

  • Torturi franceze
  • Mus
  • Torturi
  • Bavarois
  • Tehnici de asamblare
  • Controlul costurilor
  • Torturi și umpluturi de burete
  • Decorarea tortului

Modulul 5: Prăjituri de ciocolată, zahăr, decorare și sărbători

  • Ciocolata Bon Bons
  • trufe
  • Zahăr produse de patiserie
  • Pate de Fruit
  • Bezele
  • Praline
  • caramele
  • Nuga
  • zaharicale
  • Ambalare bomboane
  • Ciocolată și decorare cu zahăr
  • Torturi de sărbătoare britanică și americană
  • Croque en Bouche

Taxe de curs: 14 800 £

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 18, 2019
Apr. 22, 2019
Duration
Durata
6 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
14,800 GBP
Locations
Regatul Unit - Mayfair, England
Data începerii : Feb. 18, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 16, 2019
Data începerii : Apr. 22, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Oct. 18, 2019
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 22, 2019
Dates
Feb. 18, 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 16, 2019
Apr. 22, 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Oct. 18, 2019
Sept. 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mar. 22, 2019
Videoclipuri

Chef Academy London