Curs de curs în bucătar profesionist de bucătărie Kosher (400 de ore)

Chef Academy London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de curs în bucătar profesionist de bucătărie Kosher (400 de ore)

Chef Academy London

Suntem foarte mândri să vă anunțăm lansarea cursului nostru Profesionist Kosher Chef. Acest curs va fi predat într-o bucătărie Kosher utilizând ingrediente kosher. Cursul va fi carne și va fi concentrat și va urma toate legile dietetice evreiești. Lucrăm și în jurul calendarului evreiesc. suntem atrăgători pentru toți spectatorii care doresc să învețe gătitul profesionist de kosher profesionist.


Program de curs

Durata cursului: 400 ore / 4 luni


Instruire pentru dezvoltare (80 ore)

  • Cursul HACCP online va fi finalizat înainte de a începe cursul.
  • Introducere într-o bucătărie profesionistă cu formatorul nostru de dezvoltare executivă.
    • Turul bucătăriei
    • Siguranță la foc / punct de întâlnire
    • Sanatate si siguranta
    • Regulile bucătăriei / Siguranța bucătăriei
    • Manipularea manuala
    • Regulile Kosher
    • Tabele de conversie și explicații
  • Mașini de bucătărie, ustensile și cuțite
  • Tehnici de tăiere
  • Mise en loc și secțiuni de bucătărie
  • mise en loc pentru stocuri, sosuri, și supe
  • mise en loc pentru carne, păsări de curte
  • mise en loc pentru legume și ierburi proaspete
  • Arome (amar, acru, dulce, umami, sarat)
  • Definiția canapelor, starterelor, rețelelor, părților și deserturilor
  • tartine
  • Carne
  • Peşte
  • Legume și boabe
  • Orez
  • Paste proaspete
  • Sosuri, supe, stocuri și pansamente
  • Tehnici de gătit (gratare, prăjire, sautéing, tigaie, prăjire în adâncime, abur, gătit submersibil, gătire, gătire
  • Abilități de prezentare
  • Pâine
  • Patiserie
  • Torturi
  • Zahăr

Instruire live (320 ore)

  • Stoc, sosuri și supe
  • Paste
    • paste proaspete și paste uscate
    • producere
    • depozitare și rețete
  • legume
  • legume
  • cartofi
  • boabe și leguminoase
  • Carne - Toate Kosher
  • clasificarea și curățarea
  • carne albă și roșie
  • tehnicile de depozitare și de gătit
  • gratar și prăjire
  • sautéing, prăjit pan și prăjit adânc
  • abur și gătit submersibil
  • mâncare și coacere
  • tehnici alternative de gătit (sous vide etc.)
  • baze și bulion de carne albă și roșie
  • depozitare și rețete
  • Pește - Toate Kosher
  • clasificarea, curățarea, depozitarea peștelui și tehnicile de gătit
  • sautéing, prăjit pan și prăjit adânc
  • abur și gătit submersibil
  • mâncare și coacere
  • vase de pește
  • depozitare și rețete
  • tehnici alternative de gătit (sous vide etc.)
  • tartine
  • Garda Manger
  • salate si salate
  • hors d'oeuvre și aperitive
  • mâncăruri și ghiare de gardă
  • Coacerea și coacerea
  • coacerea mise en locul
  • pâini
  • aluat de patiserie și aluaturi
  • cremă, creme și spumă
  • umpluturi, glazură și sosuri de desert
  • placinte deserturi

Taxe de curs: 11 900 £

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 21, 2019
Mar. 25, 2019
Duration
Durata
4 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
11,900 GBP
Locations
Regatul Unit - Mayfair, England
Data începerii : Ian. 21, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 17, 2019
Data începerii : Mar. 25, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iulie 19, 2019
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 23, 2019
Dates
Ian. 21, 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Mai 17, 2019
Mar. 25, 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iulie 19, 2019
Sept. 2019
Regatul Unit - Mayfair, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 23, 2019
Videoclipuri

Chef Academy London