Curs de cultură de o săptămână și brand Drop Culture

Generalități

Programul de descriere

Acest curs intensiv de o săptămână oferă o oportunitate interesantă de a acumula cunoștințe și cunoaștere a modului în care îmbrăcămintea de stradă și-a câștigat poziția importantă în cadrul industriei de retail de modă.

Piața s-a extins într-un ritm rapid în ultimii ani, îmbrăcămintea stradală trecând și în spațiul de lux. Bain & Company a estimat recent că piața va avea o valoare de 425 miliarde de dolari la nivel global până în 2025, prin urmare, oportunități în cadrul acestei piețe există. dar cum ajungi la acele oportunități? Și după ce le obțineți, ce faceți? Înțelegeți cum să vă identificați clientul, cum cumpără și cum să creați o colecție care să creeze hype și să capete credibilitate.

Programul include prelegeri, seminarii, ateliere de rezolvare a problemelor și studii de caz care acoperă următoarele subiecte:

 • Prezentare generală a istoriei îmbrăcămintei stradale;
 • Evoluția hainelor de stradă în piața de lux;
 • Stiluri de stradă;
 • Introducere în planificarea creativă a afacerilor;
 • Comportamentul consumatorului și al clientului stradal;
 • Branding și dezvoltare de brand pentru îmbrăcăminte stradală;
 • Crearea unei colecții de îmbrăcăminte de stradă;
 • Folosirea social media pentru lansarea și construirea unui brand;
 • Colaborări de brand și cultură în picătură.

Cu sesiuni susținute de profesioniști din industrie, vorbitori invitați și experți academici.

Indiferent dacă aspirați să începeți propriul dvs. brand, doriți să lucrați pentru o marcă, sau sunteți interesat în stil sau design, sau doar un iubitor imens de streetwear, acest curs este pentru dvs.

Într-o privire

 • Durata: 1 săptămână
 • Locație: Soho, Londra
 • Taxa generală a cursului: 894 £ (inclusiv TVA)
 • Datele cursului: 14 - 18 septembrie 2020

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Informatii suplimentare

Există 24 de locuri disponibile pe fiecare curs, iar fiecare loc este alocat pe baza primului venit, servit în primul rând. Vă rugăm să rețineți că locul dvs. nu este confirmat până când nu primim taxa de școlarizare completă.

Înainte de a rezerva, asigurați-vă că ați citit Termenii și condițiile noastre, inclusiv politica noastră de anulare și rambursare.

Studenții se pot aștepta să participe la cursuri de luni până vineri, între orele 10 și 17:00.

Campusul tău

Colegiul Condé Nast este situat într-o clădire de ultimă generație, în inima Soho, centrul cultural și creativ al Londrei. Zona găzduiește numeroase case de filme, modă și media oferind oportunități de neegalat pentru crearea de rețele profesionale și experiențe culturale. Colegiul se află la 10 minute de mers pe jos de sediul Condé Nast International, precum și de Vogue House, pe care studenții noștri o vizitează ca parte a expunerii lor în lumea profesională.

Cine predă la Colegiul Condé Nast de modă și design?

În timpul cursului dvs., veți fi învățați de o serie de cadre didactice, precum și de clienți din industrie și de lectori vizitați.

Leader de curs - Lisa Mann

Lisa este un premiat academic cu 14 ani de experiență predând în cursurile de modă BA și MA la o serie de universități britanice. Are un grad de licență de primă clasă în promovarea modei și un master în practică creativă. Subiectele de specialitate ale Lisa includ afaceri de modă, management / marketing, branding, inovație cu amănuntul, antreprenoriat și întreprindere creativă.

Lisa este fondatorul companiei Re: Așadar, prima întreprindere de vânzare cu amănuntul permanent pentru studenți care se deschide în Marea Britanie. Ea a fost distinsă cu premiul pentru Educația Superioară a Educației Regatului Unit din Marea Britanie și Premiul BCSC Purple Pip pentru colaborare comunitară și este încă deschisă și comercializează în prezent.

Lisa cercetează în prezent un doctorat despre experiențele designerilor emergenți din industria modei.

Criterii de admitere și de intrare

Cerințe de intrare

Nu există cerințe de intrare formale, dar candidații trebuie să aibă 18 ani sau mai mult până la începutul cursului și să aibă un nivel bun de engleză.

Limba engleză

Nu există cerințe oficiale de limbă engleză pentru acest curs. Cu toate acestea, dacă sunteți un student non-britanic, iar engleza nu este prima dvs. limbă, vă recomandăm să aveți un scor IELTS academic de 5,5 sau să puteți utiliza limba engleză la acest nivel înainte de a începe studiile. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că veți putea participa pe deplin la o calificare livrată și evaluată în limba engleză.

Cum să aplicați

Puteți aplica prin formularul de cerere de pe site-ul nostru web.

Nu există termene de depunere a cererilor, cu toate acestea, locurile sunt alocate pe baza primului venit, prim-servit.


Dacă sunteți acceptat la curs, vi se va solicita plata integrală în avans pentru a vă asigura locul.

O carieră în modă

Angajabilitatea și pregătirea pentru industrie sunt la baza tuturor cursurilor noastre. Scopul nostru este să ne pregătim în mod eficient absolvenții noștri pentru cariere de succes în domeniul modei, mass-media și în industriile creative mai largi.

Colegiul de modă și design Condé Nast oferă legături inegalabile în industrie și parteneriate de marcă pentru a permite studenților să se angajeze pe larg cu lumea profesională înainte de absolvirea studiilor. Experiența de muncă și oportunitățile de stagiu sunt oferite studenților noștri în mod competitiv.

Colegiul oferă sprijin extins în carieră și face prezentări și recomandări adecvate studenților noștri cu întâlniri individuale și prin seria noastră de vorbitori din industrie - vorbitorii din trecut au inclus Victoria Beckham și Edward Enninful.

Echipa noastră de carieră este în măsură să consilieze studenții cu privire la studii suplimentare, oportunități de angajare, stagii de practică, plasamente și proiecte relevante, oferind un serviciu profesional adaptat talentelor, abilităților, aspirațiilor și nevoilor individuale.

Consilierii noștri de carieră organizează ateliere de scriere a CV-ului, prezentare de portofoliu, abilități de căutare a locurilor de muncă și tehnici de interviu, iar noi îi sprijinim pe absolvenții noștri dincolo de absolvire.

Vă rugăm să rețineți că îndrumarea în carieră și asistența absolvenților nu sunt disponibile pentru cursurile noastre de vară, de o săptămână sau de weekend, cu toate acestea, oferim ateliere de carieră și sfaturi generale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Citeste mai mult

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Citește mai puţin