Curs de conducere digitală și inovare

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

În lumea digitală de astăzi, este esențial ca liderii să înțeleagă tehnologiile perturbatoare care modelează economia și să aibă abilitățile de a profita de oportunitățile pe care le creează pentru afacerea lor. Cursul de certificare digitală pentru conducere și inovare BrainStation este conceput pentru a demitiza cele mai noi tehnologii și tendințe, predând în același timp cadrele utilizate de companiile de top din întreaga lume pentru a stimula inovația. Învățat de lideri digitali cu experiență, cu un palmares al succesului în transformarea digitală, acest curs împuternicește liderii de afaceri noi și viitori să valorifice tehnologia și să stimuleze transformarea digitală în afacerea lor.

Ce veți învăța

Înțelegeți și utilizați tehnologia perturbatoare

Eliminați confuzia din jurul tehnologiilor perturbatoare care afectează afacerile din întreaga lume. Înțelegeți capacitățile lor și modul în care permit noilor modele de afaceri să conducă transformarea digitală.

Aplicați gândirea de design la oportunitățile digitale

Aflați gândirea de proiectare și cum este utilizată pentru identificarea și executarea oportunităților de inovare, indiferent de industrie sau afacere.

Învață să conduci transformarea digitală

Toți liderii trebuie să știe cum să valorifice transformarea digitală pentru a permite inovația rapidă prin aplicarea tehnologiei. Aflați cum să gestionați prin întreruperi cu echipe multifuncționale, cartografiere digitală rutieră și principii Agile.

Aflați de la boxele de oaspeți de top din industrie

Studenții BrainStation beneficiază de acces la conferințe de invitație exclusivă și evenimente de discuții, conduse de unii dintre cei mai importanți experți și profesioniști din lume.

Alătură-te unei comunități de profesioniști de nivel mondial

Când urmezi un curs BrainStation , înveți cu cei mai buni. Înscrieți-vă astăzi pentru a accesa o rețea globală de instructori și studenți la unele dintre cele mai inovatoare organizații din lume.

Ce spun elevii noștri

"Experiența mea la BrainStation nu a fost deloc fantastică. Personalul este extrem de profesionist, perspicace și atent. Facilitățile sunt superbe și creează un mediu ideal atât pentru învățare cât și pentru crearea de rețele. Aș avea în vedere cu siguranță să iau un alt curs BrainStation pentru a-mi continua dezvoltarea profesională. .“

David, Google

"Cea mai bună parte a experienței mele cu BrainStation fost marii instructori și materialele de curs bine organizate. Am fost foarte impresionat de ceea ce am făcut în clasă, care a fost puternic concentrat pe proiecte hands-on."

Sonny, Raport de curs

"Am urmat mai multe cursuri de dezvoltare profesională, iar BrainStation a fost de departe experiența mea preferată ... profesorii sunt profesioniști din industrie și par să fie mereu dispuși să ia timp suplimentar în afara clasei pentru a vă asigura că rămâneți la curent viteză."

Ashleigh, comutare

Opțiuni flexibile de plată

BrainStation oferă unele dintre cele mai competitive opțiuni de plată pentru învățare digitală, cu o serie de planuri flexibile și oportunități de burse.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Citeste mai mult

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Citește mai puţin
New York , Toronto , Vancouver + 2 Mai mult Mai Puțin