Citește Descrierea Oficială

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Programul de semestru de comunicare de moda oferit de IED Florența este o introducere unică, concentrată și practică a industriei modei și rolul central al comunicării. Această temă este dezvoltată prin cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul.

Abordarea IED oferă studenților ocazia unică de a lucra direct cu profesioniștii din industrie, ca parte a experienței lor academice și a dezvoltării profesionale, datorită relațiilor de lungă durată cu liderii italieni de modă și industria de design.

În centrul acestei filozofii didactice de implicare a profesioniștilor și a industriei, programul IED Firenze Fashion Communication a colaborat cu LUISAVIAROMA .

LUISAVIAROMA din Florența este un retailer de îmbrăcăminte de lux de ultimă generație a designerilor cei mai importanți din lume.


Program - Lecții se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă.

Ţintă

Programul de semestru de comunicare în modă este deschis studenților, absolvenților și profesioniștilor care doresc să definească sau să dobândească noi competențe și perspective. Nu există premise pentru a intra în acest program.

Structura și metodologia

Semestrul de primăvară din Comunicarea de modă formează baza programului, reunind diferitele discipline care alcătuiesc viziunea centrală a programului. Proiect de lucru și colaborare cu companii și profesioniști din industrie ca bază a filozofiei IED.

Cursul de comunicare de modă evidențiază: "Fatto a mano for the future".

Primul exemplu este cursul de comunicare și evenimente de modă, în cadrul căruia studenții au dezvoltat, organizat și realizat o campanie de comunicare media socială și articole de presă pentru seria specială de proiecte a Fendi "Fatto a Mano for the Future".

Evenimentul a fost creat cu Fendi și a implicat comunicări strategice și interviuri realizate cu noi instrumente media, inclusiv Facebook, Twitter, YouTube, YouStream și folosind Ipads, iPhone și alte surse video pentru a crea o experiență participativă la nivel mondial.

Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Ultima actualizare February 25, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
15 săptămâni
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date