Curs de comunicare de moda - Semestrul de primăvară

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de comunicare de moda - Semestrul de primăvară

IED – Istituto Europeo di Design Florence

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Programul de semestru de comunicare de moda oferit de IED Florența este o introducere unică, concentrată și practică a industriei modei și rolul central al comunicării. Această temă este dezvoltată prin cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul.

Abordarea IED oferă studenților ocazia unică de a lucra direct cu profesioniștii din industrie, ca parte a experienței lor academice și a dezvoltării profesionale, datorită relațiilor de lungă durată cu liderii italieni de modă și industria de design.

În centrul acestei filozofii didactice de implicare a profesioniștilor și a industriei, programul IED Firenze Fashion Communication a colaborat cu LUISAVIAROMA .

LUISAVIAROMA din Florența, este premierul comerciantului de îmbrăcăminte de lux din comerțul electronic al celor mai importanți designeri din lume.

Program - Lecțiile se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă.

Țintă - Programul de semestru Fahion Communication este deschis studenților, absolvenților și profesioniștilor care doresc să definească sau să dobândească noi competențe și perspective. Nu există premise pentru a intra în acest program.

Structura și metodologia - Semestrul de primăvară din Comunicarea modă formează baza programului, reunind diferitele discipline care alcătuiesc viziunea principală a programului. Proiectarea și colaborarea cu companii și profesioniști din industrie ca bază a filozofiei IED.

Modelarea cursului de comunicare de modă: "Fatto a mano for the future".

Primul exemplu este cursul de comunicare și evenimente de modă, în cadrul căruia studenții au dezvoltat, organizat și realizat o campanie de comunicare media socială și articole de presă pentru seria specială de proiecte a Fendi "Fatto a Mano for the Future".

Evenimentul a fost creat împreună cu Fendi și a implicat comunicări strategice și interviuri realizate cu noi instrumente media, printre care Facebook, Twitter, YouTube, YouStream și folosind Ipads, iPhones și alte surse video pentru a crea o experiență participativă la nivel mondial.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 12, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
15 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,000 EUR
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala