Citește Descrierea Oficială

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Programul de semestru Fashion Marketing de la IED Florence este o introducere unică, concentrată și practică a industriei modei și rolul central al marketingului. Această temă este dezvoltată prin cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul.

Abordarea IED oferă studenților ocazia unică de a lucra direct cu profesioniștii din industrie, ca parte a experienței lor academice și a dezvoltării profesionale, datorită relațiilor de lungă durată cu liderii italieni de modă și industria de design.

În centrul acestei filozofii didactice de implicare a profesioniștilor și a industriei, programul IED Florence Fashion Marketing semestru a colaborat cu LUISAVIAROMA .
LUISAVIAROMA (Florența) este distribuitorul de îmbrăcăminte de lux de ultimă generație al celor mai importanți designeri din lume.


Program - Lecții se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă.

Ţintă

Programul de semestru Fashion Marketing este deschis studenților, absolvenților și profesioniștilor care doresc să definească sau să dobândească noi competențe și perspective. Nu există premise pentru a intra în acest program.

Metodologie și structură

Programul Fashion Marketing se concentrează pe cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul. Cursuri importante și subiecte cum ar fi brandingul și marketingul de modă, care sunt bazele pentru crearea unor planuri de marketing eficiente și strategice, filozofia coerentă a mărcii și construcția imaginii și, în cele din urmă, vânzările bune vor fi bine acoperite în clasă, și prezentări.

Elevii vor lucra în contact cu producătorii de modă din producția "Made in Italy", cu scopul de a comunica și promova într-un mod inovativ valorile tangibile și intangibile ale produsului luxos italian pe piața contemporană a modei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Ultima actualizare February 25, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
15 săptămâni
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date