Curs de Modelare Marketing - Semestrul de toamna

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de Modelare Marketing - Semestrul de toamna

IED – Istituto Europeo di Design Florence

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Programul de semestru Fashion Marketing de la IED Florence este o introducere unică, concentrată și practică a industriei modei și rolul central al marketingului. Această temă este dezvoltată prin cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul.

Abordarea IED oferă studenților ocazia unică de a lucra direct cu profesioniștii din industrie, ca parte a experienței lor academice și a dezvoltării profesionale, datorită relațiilor de lungă durată cu liderii italieni de modă și industria de design.

În centrul acestei filozofii didactice de implicare a profesioniștilor și a industriei, programul IED Florence Fashion Marketing semestru a colaborat cu LUISAVIAROMA .
LUISAVIAROMA (Florența) este distribuitorul de îmbrăcăminte de lux de ultimă generație al celor mai importanți designeri din lume.

Program - Lecțiile se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă.

Țintă - Programul de semestre Fahion Marketing este deschis studenților, absolvenților și profesioniștilor care doresc să definească sau să dobândească noi abilități și perspective. Nu există premise pentru a intra în acest program.

Metodologie și structură - se concentrează programul de semestru Fashion Marketing prin cursurile oferite, companiile alese pentru colaborări și proiectul care încheie semestrul. Cursuri importante și subiecte cum ar fi brandingul și marketingul de modă, care sunt bazele pentru crearea unor planuri de marketing eficiente și strategice, filozofia coerentă a mărcii și construcția imaginii și, în cele din urmă, vânzările bune vor fi bine acoperite în clasă, și prezentări.

Elevii vor lucra în contact cu producătorii de modă din producția "Made in Italy", cu scopul de a comunica și promova într-un mod inovativ valorile tangibile și intangibile ale produsului luxos italian pe piața contemporană a modei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 12, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
15 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,000 EUR
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala