Citește Descrierea Oficială

Cursul nostru popular pentru tineri de iarnă internațional este perfect pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Copiii de 12 ani pot participa la curs dacă părinții lor îi vor permite să meargă singuri la și de la școală. Este conceput pentru a fi interactiv și plăcut - pentru a vă asigura că sunteți încrezători în a vorbi engleza.

Oferim un mediu sigur, bine structurat și plin de viață, unde există destule râsete și distracții și poate garanta că adolescenții vor avea un timp minunat!

Lectii de engleza

Oferim cursuri de limba engleză de înaltă calitate pentru fiecare nivel de învățare în limba engleză - de la începător la cel avansat. Dimensiunile noastre de clasă vă asigură că veți primi o atenție individuală și o pregătire specială atunci când studiați limba engleză cu noi.

În timpul lecțiilor dvs. vă veți concentra asupra îmbunătățirii limbii engleze în toate domeniile de competențe esențiale de a vorbi, de a citi, de a scrie, de a asculta și, bineînțeles, de gramatică. Profesorii noștri minunați vă asigură că lucrați din greu în clasă, învățați mult în timpul petrecut la Loxdale și distrați-vă!

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a învăța mai multe despre Marea Britanie, deoarece în fiecare săptămână elevii au lecții care explorează cultura britanică. De asemenea, veți afla despre locurile pe care le veți vizita în timpul călătoriilor dvs. în weekend.

Activități sociale

Oferim un program incitant pentru activitățile sociale de după-amiază și seara pentru tinerii care învață. Toate activitățile și călătoriile sunt supravegheate și predate de personalul nostru.

Când nu aveți lecții, puteți alege din diferite activități cum ar fi lecții de cântece, decorarea torturilor, bucătărie, artă, filme, jocuri de bord și sport, inclusiv fotbal, volei, badminton și tenis de masă. Există, de asemenea, vizite la Pavilionul Regal, Centrul Sealife, Marina, plaja și muzeele locale pentru a vă bucura.

Și sunt serios de făcut în seara. Cu teste, sport, jocuri de echipă, filme, serile sociale, bowling, cinema, karaoke, spectacole de talent, grătare și multe altele.

În weekend vă puteți alătura unuia dintre călătoriile noastre în locuri precum Londra, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge și Windsor. Există într-adevăr ceva pentru toată lumea!

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Loxdale English Centre »

Ultima actualizare April 16, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 - 6 săptămâni
La zi
Price
- Pretul depinde de tipul de cazare si de durata sejurului.
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date