Citește Descrierea Oficială

Din prima zi a cursului nostru de 3 ani , studenții noștri sunt scufundați în viața unui actor. Este cea mai completă și mai completă cursă de dramă pe care noi (sau oricine altcineva) o oferim.

Veți învăța elementele de bază ale Științei de a acționa la începutul cursului și veți petrece în următorii 3 ani să vă extindeți și să vă perfecționați abilitățile. Pentru a completa clasele dvs. de actorie veți beneficia, de asemenea, de formare cuprinzătoare într-o serie de alte discipline, inclusiv voce, mișcare, cântând, dans (jazz, balet

Cursul nostru oferă studenților o experiență de performanță fără precedent și feedback tutor. Nu numai că avem un al patrulea semestru în timpul verii în care veți repeti și veți interpreta o piesă de lungă durată în fiecare an (sau două) în regia unuia dintre instructorii dvs., dar veți fi îndreptat constant în piesele de performanță mai scurte în cursul anului de către colegii elevii pe modulul de direcție.

Veți găsi un curs distractiv și provocator și sub îndrumarea tutorilor noștri, veți deveni cel mai bun actor posibil.

Există 4 termeni în fiecare an: (consultați site-ul nostru pentru date mai detaliate)

  • Termenul 1: septembrie - decembrie
  • Termenul 2: ianuarie - martie
  • Termenul 3: aprilie - iunie
  • Termenul 4: iulie - septembrie

Taxe: 10.450 £ (plătibile în rate pe termen)

Garanție

Pentru că suntem atât de încrezători că instruirea pe care o oferim este cea mai bună pentru a fi găsită oriunde în lume, toate cursurile noastre vin cu o garanție unică:

Dacă, până la sfârșitul a 6 săptămâni la oricare dintre cursurile noastre de la Academie , nu credeți că cursul dvs. este cel mai bun mod de a învăța cum să acționați, vă vom returna banii în întregime.

Bursa de studiu

Reducere de 5% la 20% disponibilă pentru studenții care nu pot accesa împrumuturile pentru studenți sau alte tipuri de finanțare, în mod limitat și care fac obiectul procedurii

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Kogan Academy of Dramatic Arts »

Ultima actualizare August 21, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
8,880 GBP
pe an (plătibil în rate pe termen).
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date