Full Time English Language pentru International Students (16 ani și peste)

Programul Limba Engleza Full Time a fost oferit la Kingston College în ultimii zece ani și este proiectat pentru a oferi studenților cu nivelul necesar de limba engleză pentru a trece la cursul lor ales de studiu academic sau de carieră. Conținutul în limba engleză a cursului nostru este acreditat de către British Council.

Există multe motive pentru studenți aleg să studieze Full Time limba engleză la Kingston College:

 • Avem un record excelent de progresie - cei mai multi elevi de completare Full Time limba engleză curs du-te pe la studii colegiu, universitare sau post-universitare
 • Profesorii noștri sunt cu experiență și bine calificată
 • Componenta în limba engleză a cursurilor este acreditat de către British Council
 • Învățarea este activă și interesant, punem accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare, cu un accent special pe precizie în vorbire și scris
 • Biroul Internațional al nostru este disponibil pentru a vă ajuta de la momentul înscrierii până când ați terminat cursul tău
 • Kingston este unul dintre cele mai plăcute zone din Londra, vă puteți relaxa la o cafenea Riverside, vizitați Hampton Court sau du-te pentru o plimbare într-unul din multele parcuri din jur
 • Centrul Londrei, cu toate atracțiile sale, este la numai 20 minute de mers cu trenul
 • Kingston College este un UKBA Sponsor foarte de încredere

Kingston College este în top 10% din centrele British Council acreditate de predare de limba engleza din Marea Britanie, pe baza punctelor de excelență în predare, calificărilor cadrelor didactice, managementul academic și facilități de auto-Access.

Noi oferim un test de plasare pentru a asigura elevilor sunt plasate în clasa nivelul corect Toate cursurile noastre sunt bazate pe clasă, toată învățătura este prin intermediul cadrelor didactice calificate și nu prin Invatamant la Distanta (CBT - predare pe bază de calculator).

Conținutul cursului

Studentul poate alege una din următoarele opțiuni:

Full Time General engleză

Acest curs este pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească nivelul de engleză generală. Accentul se pune pe dezvoltarea nivelului lor de engleza generala. Accentul se pune pe dezvoltarea competențelor necesare într-un mediu de limbă engleză, cu accent pe citirea practic, scriere, vorbire si ascultare. În plus, studenții acoperă următoarele subiecte; Cultura britanic; Prepararea examen; Munca de proiect; Mass-media și literatură; Abilitati de scriere și pronunțare / Conversație.

Full Time intensiv limba engleză (Nou!)

La zi General limba engleză sau cu normă întreagă engleză cu Academic engleză, plus două ore pe săptămână de grup mic (maxim 4 persoane) de școlarizare cu tutorii nostri de specialitate. Programul este conceput în jurul neeeds si este deosebit de bun pentru cei care doresc să facă progrese suplimentare rapid.

Full Time engleză cu Artă și Design

Elevii combina studiul de engleză generală cu 5 ore pe săptămână la Scoala de Arta si Design. Cursul se concentrează pe portofolii de construcție pentru intrarea la cursuri de arta pe baza; mulți studenți finalizarea cu succes acest curs du-te pe pentru a studia Diploma Fundației în artă și design la Kingston College. După încheierea Diploma Foundation, elevii pot progresa la unele dintre cele mai bune cursuri de studii în Artă și Design din Marea Britanie

Full Time limba engleză cu Studii Academice / de afaceri în engleză

Scopul acestui curs este de a dezvolta engleză pentru contexte de afaceri. Elevii de lucru pe abilitățile de comunicare de afaceri în limba engleză vorbită și scrisă. Vocabular de afaceri afiliată este o cheie de focus și studii de caz sunt folosite pentru a consolida înțelegerea elevilor a mediului de afaceri la nivel mondial.

Vara Language School

Limba engleză 14 oră pe săptămână teren (nu pentru elevii au nevoie de viză)

Cerințe de intrare

Studenții trebuie să fie de 16 sau peste.

Elevii nu pot fi incepatori complet, dar trebuie să fi luat limba engleză la școală sau alte cursuri de limba engleza.

Studenții sunt obligați să ia un test pentru a evalua nivelul lor de la începutul cursului lor.

Toți elevii sunt rugați să furnizeze pașaport sau de identificare oficiale.

Orice student poate aplica pentru acest curs, dacă au nevoie să învețe limba engleză sau îmbunătăți limba engleză lor rapid.

De peste mări (International) studenții care au nevoie de o Nivelul 4 Student Visa trebuie să aibă un nivel în limba engleză a CEFR B1 sau de mai sus și trebuie să fie în măsură să ofere unul dintre următoarele certificate:

 • IELTS 4.0 (toate modulele de minim 4,0)
 • PTE 36 (toate modulele minimă de 36)
 • Trinity ISE ("Pass" toate modulele)
 • Cambridge ESOL - preliminar English Test (toate modulele minim "borderline")

Elevii nu necesită certificate de mai sus:

 • Elevii care aplică pentru un student vizitator Visa sau Extinsa Student vizitator Visa (Vize pentru mai puțin de 11 luni)
 • Student din țările Spațiului Economic European, Elveția sau Marea Britanie teritorii de peste mări
 • Guvernamentale sponsorizat de studenți

Durată, de livrare și Taxe

Cursuri cu normă întreagă sunt oferite cu datele de plecare flexibile, astfel încât studentul poate alege durata data și cursuri de start care li se potrivește. Studentul trebuie să fie disponibil să participe la clasă dintre următoarele ori. Studentul va fi dat la programul lor individuale la inscriere. Mărimea maximă este de 16 de elevi de clasa. Orar

 • Luni 9.30-2.00 jumatate de ora pauza pentru masa de prânz
 • Marți 9.30-2.00 jumatate de ora pauza pentru masa de prânz
 • Miercuri 9.30-2.00 jumatate de ora pauza pentru masa de prânz
 • Joi 9.30-2.00 jumatate de ora pauza pentru masa de prânz
 • Vineri 9.30-2.00 jumatate de ora pauza pentru masa de prânz

Va rugam sa folositi ghidul de mai jos pentru a estima taxele de drept ghid: cursuri costa 200 de lire sterline GBP pe săptămână. Taxele sunt reduse în cazul în care studentul studiază pe o perioadă mai lungă.

Există un teren disponibil Scoala de Vara de care studenții se pot lua pentru a studia în perioada 14 iulie-22 august 2014 (15 de ore pe săptămână). Aceasta poate fi luată ca parte a programului Full Time limba engleză pentru studenții care au nevoie pentru a studia de-a lungul lunilor de vară în scopuri de viză sau pentru studenții care nu au nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie.

Timp de termen

An universitar 2014/15 septembrie nouă/8/2014-12/12/2014

 • Există o vacanță de jumătate de termen pauza 27-30 octombrie 2014
 • Pauză de vacanță de Crăciun 12.cincisprezece.2014-1.doi.2015

1/cinci/2015-03/douăzeci și șapte/2015

 • Există o vacanță de jumătate de termen pauza șaisprezece-20 februarie 2015
 • Pauza de vacanta de Paste 3.treizeci.2015-04.șapte.2015

4.treisprezece.2015-7.zece.2015

 • Există o vacanță de jumătate de termen a rupe douăzeci și cinci au 29 mai, 2015

Va rugam sa folositi ghidul de mai jos pentru a estima taxele de drept ghid: cursuri costa 225 de lire sterline GBP pe săptămână. Taxele sunt reduse în cazul în care studentul studiază pe o perioadă mai lungă.

Taxe

 • 4 săptămâni - 80 oră (o lună); £ 900 (Taxa de scolarizare); £ 900 (depuneri: plata in avans)
 • 6 săptămâni - 120 de ore; £ 1350 (Taxa de scolarizare); £ 1350 (depuneri: plata in avans)
 • 12 săptămâni - 240 oră (1) - termen 3 luni; £ 2600 (Taxa de scolarizare); £ 2,600 - timp minim recomandat pentru a avansa o bandă în IELTS (depuneri: plata in avans)
 • 18 săptămâni - 360 oră; £ 3600 (Taxa de scolarizare); £ 2000 (depuneri: plata in avans)
 • 24 săptămâni - 480 oră (2 termeni) - 6 luni; £ 4800 (Taxa de scolarizare); £ 2000 (depuneri: plata in avans)
 • 30 săptămâni - 600 oră; £ 5700 (Taxa de scolarizare); £ 2000 (depuneri: plată Avansat)
 • 35 săptămâni - 700 oră (3 termeni) - 9 luni; £ 6500 (Taxa de scolarizare); £ 2000 (depuneri: plată Avansat)
 • 35 săptămâni - 770 oră (3 termeni) - 9 luni (* intensiv); £ 10,500 (Taxa de scolarizare); £ 2000 (depuneri: plată Avansat)
 • Cursul intensiv 20 de ore de predare pe săptămână plus 2 ore într-un grup mic cu un tutore

Progresie

Elevii se pot aștepta pentru a îmbunătăți de 0,5 pe scara IELTS pentru fiecare termen de studiu cu normă întreagă. Elevii de completare programele noastre de limba engleza poate progresa la cursuri Kingston colegiu sau universitate. Cei mai mulți studenți lucrează la îmbunătățirea scorurile lor pentru o SELT (Secure English Language Test de exemplu, IELTS - International English Language testare, PTE - Pearson Test de limba engleza). Elevii poate continua, pe la un alt an de normă întreagă engleză, dacă este necesar.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Kingston College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 - 35 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare