Read the Official Description

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Cursul Fashion Styling oferă studenților abilitățile și instrumentele necesare pentru a interpreta tendințele și valorile din lanțul de aprovizionare de modă. Programul se concentrează pe dezvoltarea de strategii de modelare de modă și de comunicare de modă pentru a transfera valorile intangibile ale artefactului pe piața globală contemporană. Stilistul de modă trebuie să poată analiza și dezvolta în mod critic conținutul cheie care trebuie comunicat, care include selectarea suporturilor adecvate și crearea de campanii de imprimare și de promovare digitală.

În centrul acestei filozofii didactice de implicare a profesioniștilor și a industriei, programul IED Firenze Fashion Communication a colaborat cu LUISAVIAROMA.com .
LUISAVIAROMA din Florența, este premierul comerciantului de îmbrăcăminte de lux din comerțul electronic al celor mai importanți designeri din lume.

Profil profesional - stilistul de modă joacă un rol important în publicațiile de modă atât pentru formatele tipărite, cât și pentru cele digitale, precum și în birourile de marketing și de presă legate de industrie. Această profesie include posturi precum Merchandiserul vizual, Trend Forecaster, Planificatorul evenimentelor de moda, Fashion Blogger și Managerul social media în industria modei și a modă.

Program - Lecțiile se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă.

Țintă - Acest curs este destinat studenților și tinerilor profesioniști cu calificări din școala secundară superioară interesați de o carieră cu mai multe fațete în industria modei.

Metodologie și structură - Obiectivul principal al cursului Fashion Stylist este să-i învețe pe elevi să dezvolte o interpretare creativă a tendințelor modei, în conformitate cu actualul "stil de viață".

Elevii vor învăța cum să înțeleagă valorile produselor și excelența în fabricație, să selecteze și să definească valorile produselor cheie și conținutul de modă, să dezvolte abilitățile de comunicare și să dezvolte abilitatea de a prezenta un proiect de modelare a modei și o strategie comercială contemporană de merchandising.

Cursul acoperă istoria modei pentru a identifica atât tendințele, cât și pentru a înțelege procesele de comunicare. Programul pune accentul pe artizanat, în special legat de lanțul de aprovizionare "Made in Italy" și abordarea designului. Evoluția tendințelor și a stilurilor este prezentată printr-o relevanță istorică, culturală, socială și economică pentru a oferi fundației posibilitatea de a dezvolta abilitățile necesare pentru a înțelege și analiza sistemul contemporan de modă.

Pe parcursul cursului, elevii vor învăța cum să folosească software-ul pentru realizarea de materiale video, precum și tehnicile de editare a fotografiilor și video. În plus, elevii vor învăța cum să analizeze diferitele "limbi video" și influența și rolul noilor media în sistemul de modă. Cursul va oferi studenților cu abilități analitice critice despre tendințele contemporane legate de producția video, înțelegerea conținutului cheie și tehnicile de proiectare. Mai mult decât atât, programul va oferi abilități tehnice și metodologice în designul vizual, în special modul de utilizare a programelor de design grafic pentru a crea un personalizat publicație și proiecte multimedia.

Pe baza unei analize a presei comerciale, studenții vor învăța cum să creeze un proiect scris și vizual narativ și de comunicare, luând în considerare stilurile și identitatea de marcă corespunzătoare.

Ca parte a proiectului în sala de clasă, studenții au ocazia să viziteze showroom-urile și să interacționeze direct cu profesioniștii din industrie.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 30, 2018
Acest curs este
Start Date
Feb. 2019
Duration
15 săptămâni
Full-time
Price
7,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date