Curs - Scris De Film & TV

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs - Scris De Film & TV

Vancouver Film School - VFS

Pentru a face ca un scenarist profesionist, trebuie să aveți o comandă absolută a ambarcațiunii de povestitor și o înțelegere profundă a lumii de film și televiziune. Ce veți învăța în cursul anului unică cea mai intensă din cariera ta scris vă va transforma dintr-un scriitor aspirant la un scriitor dovedit, gata să concureze în industria de astăzi.

Ce veți învăța

Anul ta in scris pentru Film si Televiziune va avea tu scris totul, de la scenarii artistice și de televiziune episodic la comedie, filme de scurt metraj, documentare și tratamente. Ce veți învăța va permite sa construi un portofoliu de lucru gata pentru producție și să obțină pentru cunoștințe industrie necesar pentru a lansa o cariera de scenarist profesionist.

După absolvire

O viață scriere este la fel ca Călătorie eroului: este o luptă dificilă, nu există comenzi rapide ușor, și există o mulțime de obstacole pe drum. Dar pentru scriitori, povestea este ceea ce contează, iar călătoria este parte din distracție. Programul de scriere la VFS pregătește să lovi sol de rulare: vei absolvi gata pentru orice număr de carieră la viață ca un scenarist profesionist.

Începeți Date:

  • Ianuarie 5, 2015 - 5/patru/2015-8/treizeci și unu/2015

Cerinte program

Parcurgerea cu succes a Visual Art & Design programul Fundația VFS - SAU - Un rezumat al unui film de lung metraj sau proiect de televiziune care esti pasionat de a face 1 pagină (maxim). Furniza genul de film și să utilizeze referințele la alte filme pentru a explica modul în care ar face filmul. Explicați concept, viziune sau idee. În plus, asigura un minim de doi ani și maxim de alte patru probe de scriere creativă în forma lor originală (ar trebui să fie prezentate nu mai mult de 20 de pagini totale).

Sunteți absolvent cu:

  • O Diplomă în scriere pentru Film și Televiziune. - A scris diverse și a portofoliului de producție. - Acces la VFS Alumni Director și Consiliul de locuri de muncă.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala