Read the Official Description

Aceste cursuri se bazează pe vocabularul și structurile gramaticale, asociate cu temele legate de liturghie și toate activitățile desfășurate în Biserica Catolică.

Structura clasei

Acest program este oferit intens, în cursuri de 4 ore pe zi. În primele ore, studiem subiectele din viața de zi cu zi și restul orelor, concentrându-ne pe vocabular, expresii și structuri referitoare la biserică și învățăturile sale.

Proiectarea programelor

Ele sunt pregătite pentru diferite niveluri, începători, intermediari, avansați și superioare.

Aceste niveluri sunt determinate prin testul de plasare, care se aplică în prima zi a claselor.

Realizări ale cursului

În metoda noastră comunicativă, lucrăm la cele patru abilități pe care elevii trebuie să le exprime cunoștințele, învățăturile și mesajele comunității ecleziale, aceste abilități fiind producția orală, expresia scrisă, capacitatea auditivă și înțelegerea textelor.

Ce pregătire oferă programul nostru? Clienții noștri vor învăța și vor spori vocabularul cu structuri gramaticale, expresii specifice și referințe la biserică. catolic. În acest curs, predarea limbii spaniole se referă la scripturile sacre, pentru că ceea ce este studiat pe baza celor mai remarcabile povești biblice va învăța să-i expuneți într-un mod activ și creativ.

Alte activități

  • Ei vor avea vizite de la predicatori și oameni implicați activ în Biserica Catolică.
  • Ei vor avea interviuri, prezentări, predicări și alte activități comune care au loc în biserică.
  • Elevii vor organiza activități legate de biserică, unde pot lua legătura cu publicul care participă, cu adevărații enoriași.
  • Ei vor vizita biserici catolice, vor revizui și vor practica vocabularul învățat, vor pregăti chiar o sărbătoare euharistică în interiorul unei biserici catolice.

Toate acestea și altele, le-am pregătit, pentru a garanta o învățare eficientă și dinamică, astfel încât să-și poată exprima și expune cunoștințele cu o mare siguranță și eficiență.


Suntem gata să le primim!

Program taught in:
Spaniolă
Last updated September 11, 2018
Acest curs este
Start Date
Feb. 2019
Duration
4 săptămâni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019