PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dezvoltarea personală acumulează activități care ajută la îmbunătățirea vieții unui individ, inclusiv a carierei, a relațiilor, a productivității și a altor obiective personale. Se referă, de asemenea, la toate programele, tehnicile, instrumentele și sistemele de evaluare care sunt capabile să sprijine dezvoltarea umană la nivel individual într-o organizație. Acest program a fost conceput pentru a ajuta participanții să își dezvolte personalitățile astfel încât să poată lucra eficient cu rolurile lor într-o organizație și să depășească provocările și problemele care creează obstacole în succesul lor. Participanții vor învăța instrumente practice pe care le pot utiliza în situații de viață reală și pot dezvolta o personalitate care îi va inspira pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă în cadrul organizației. Ei vor fi de asemenea învățați cum să modeleze succesul și să mențină o îmbunătățire continuă continuă.

Impactul personal

 • Îmbunătățiți performanța și aflați cum puteți obține cele mai bune rezultate de la ceilalți
 • Aduceți mai multă claritate, precizie și expresivitate în comunicarea voastră
 • Aflați cum să fiți mai ambițioși în legătură cu dvs. și să vă atingeți obiectivele în timp record
 • Înțelegeți ce determină motivația și motivarea echipei
 • Dezvoltați o recunoștință pentru ancheta apreciativă și inteligența emoțională
 • Gestionați conversații dificile cu încredere
 • Inspirați-i pe alții cu stilul de conducere și cu creditul personal

Metodologia de formare

Seria Masterclass pentru Dezvoltarea Personală GBNTC oferă participantului o scară, alpinism care mărește cunoștințele de la un curs la altul. Fiecare Masterclass este alcătuită din prelegeri scurte, studii de caz, exerciții practice, discuții de grup, schimb de cunoștințe cu colegii din industrie și o experiență reală care este direct atașată rolului și funcției pe care participantul o va servi în cadrul organizației respective. Instrumentele educaționale utilizate în dezvoltarea acestor sesiuni se bazează pe cele mai bune practici; GBNTC va utiliza sondajele reale ale CEO-ului, analizele de impact ale industriei și observațiile pieței. Aceste sesiuni vor provoca participantul, vor fi practice și ușor de înțeles și pot fi difuzate în limbile arabă și engleză.

Programul contur

Cerere apreciativă (2 zile)

Fondatorii Anchetei apreciative, Diana Whitney și David Cooperrider definesc termenul ca "căutarea celor mai bune din oameni, organizațiile lor și lumea din jurul lor". Este o modalitate de a vedea și a fi în lume și nu o tehnică deosebită. Cercetarea apreciativă ajută la dezvăluirea caracteristicilor pozitive din cadrul grupurilor și al echipelor, introducând întrebări care provoacă gândire strategică și inovatoare. Conceptul se bazează pe faptul că toată lumea se poate schimba cu succes în timp. Acest Masterclass se bazează pe domeniile de cunoștințe teoretice ale anchetei apreciative, în timp ce, în același timp, este nevoie de o abordare foarte practică și pragmatică față de furnizarea acesteia. Participanții la acest Masterclass vor putea utiliza conceptele de anchetă apreciativă pentru a se baza pe aspectele pozitive ale membrilor echipei centrale. De asemenea, le va ajuta să identifice și să maximizeze potențialul lor.

Asertivitate avansată și încredere personală (1 zi)

Astăzi, mediul în care lucrăm este extrem de competitiv și necesită un nivel ridicat de interacțiune între indivizi. Aceste interacțiuni pot fi adesea foarte tensionate, având în vedere presiunile crescânde asupra productivității și asupra mediului înconjurător. În scopul de a prospera și de a rămâne de succes în aceste condiții, trebuie să exercite controlul asupra emoțiilor, comportamentului și practicii de lucru pentru a asigura că impactul personal nu afectează luarea deciziilor de afaceri. Cu toate acestea, importanța asertivității nu poate fi trecută cu vederea în conducerea rezultatelor afacerii. Acest Masterclass se uită la diferite instrumente privind modul de a dezvolta un comportament asertiv, fără a aduce părtinire personală la luarea deciziilor. De asemenea, îi va ajuta pe delegați să-și dezvolte încrederea personală la locul de muncă și să-și facă relațiile de afaceri mai sănătoase în termeni de productivitate și performanță îmbunătățite. În cele din urmă, aceasta ar permite participanților să recunoască diferite comportamente și aspectele lor pozitive și negative.

Excelență în comunicare (3 zile)

(Această Masterclass este oferită pe 7 august) Comunicarea nu a fost niciodată atât de diversă sau de complexă, așa cum este în lumea de astăzi. Nu au existat niciodată atât de multe instrumente de comunicare: Telefon, Text, E-mail, Social Media, Skype, Instagram, Videoconferințe și Apeluri de conferință etc. Și toate acestea sunt în efortul de a face comunicarea netedă și viața noastră Mai uşor. În timp ce cu siguranță a umflat comunicarea, dar nu ne-a făcut mai ușor viața și, de asemenea, această comunicare îmbunătățită nu a fost întotdeauna eficientă și eficientă. Principalul motiv este că încă se știe foarte puține despre cele mai bune abordări pentru utilizarea diferitelor moduri de comunicare. Acest Masterclass încearcă să abordeze acest decalaj în dezvoltarea personală prin ruperea comunicării de afaceri în părțile sale componente și prin analizarea celor mai bune mijloace și instrumente pentru implicarea publicului potențial în orice situație dată.

Gândirea critică și rezolvarea problemelor (3 zile)

(Acest Masterclass este oferit pe 13 septembrie) Acest Masterclass este conceput pentru a ajuta delegatii sa conduca arta gandirii critice care este necesara pentru succesul afacerii. Există diferite tipuri de gândire critică necesare într-un mediu de afaceri, și anume strategic, tactic, analitic și implicit. Acest Masterclass va permite participanților să înțeleagă diferite abordări de gândire care pot fi aplicate în orice circumstanțe date pentru a obține rezultate mai bune. Participanții vor învăța, de asemenea, procesul sistematic de răspuns la probleme și modul de generare a răspunsurilor inovatoare la problemele și oportunitățile de afaceri. Aceasta ar permite participanților să își evalueze stilurile de gândire preferate și cum să elaboreze un răspuns adecvat și cel mai bun posibil, în conformitate cu acestea.

Combaterea și controlul stresului (1 zi)

Stresul este o reacție psihologică și fizică obișnuită la cererile din ce în ce mai mari la locul de muncă. Când creierul detectează o amenințare, acesta răspunde prin semnalizarea corpului pentru a elibera o izbucnire de hormoni pentru a contracara această amenințare. Acesta este adesea denumit răspuns "luptă-sau-zbor". Deoarece amenințarea este asupra corpului, este de așteptat să revină la starea sa normală, dar acest lucru se întâmplă rar, având în vedere nivelul crescut de presiune în rutina de lucru hectică de astăzi. Prin urmare, gestionarea stresului la locul de muncă reprezintă un exercițiu esențial pentru menținerea sănătății fizice și pentru a rămâne productiv. Acest Masterclass se dezvoltă pe diferite tehnici și vizează controlul stresului personal pe care îl dezvoltă de obicei din cauza presiunii de lucru crescute. Scopul acestei Masterclass este de a ajuta delegații să-și combată stresul datorită presiunii de muncă neterminate și are ca scop îmbunătățirea funcționării zilnice a participanților.

Ședințele de ședință în mod eficient (1 zi)

În timp ce întâlnirile de afaceri reprezintă o parte esențială a vieții de zi cu zi, cu toții am întâlnit întâlniri prost structurate, care sunt o pierdere totală de timp și adesea creează și alte complicații, în loc să rezolvăm una. Acest Masterclass este conceput pentru a ajuta delegații să-și stăpânească abilitățile de a conduce întâlniri reușite care lasă participanții să aibă un impact, să se simtă inspirat, energizați și să fi realizat ceva util. Acest Masterclass va introduce o varietate de instrumente pentru a se asigura că orice întâlnire este bine planificată, structurată și organizată pentru a atinge obiective și scopuri predefinite. Acest lucru va permite participanților să organizeze reuniuni semnificative, bine planificate, bine structurate și bine coordonate.

Învățarea extraordinară: Maparea minții master

O hartă a minții este reprezentarea imaginară a ideilor și a conceptelor, iar valoarea ei se află în simplitatea ei. Este un instrument de gândire vizuală care poate ajuta delegații să structureze și să organizeze informații. Ajută la o mai bună înțelegere, analiză, sinteză și generare de idei noi. Capacitatea de a gândi hărți și de a citi viteza poate avea un impact incremental asupra competenței profesionale, a performanței și a capacității de a fi creativ în găsirea de soluții la probleme complexe. Acest Masterclass preda cele mai bune practici în cartografiere puternică a minții și tehnici de citire a vitezei. Acesta va ajuta delegatii in imbunatatirea calitatii lor de gandire si planificare, construind o memorie mai puternica si luand in evidenta note eficiente folosind hartile mintii. Acest lucru le va permite să-și îmbunătățească în mod semnificativ performanța la locul de muncă și va spori capacitatea acestora de a înțelege sarcini complexe.

Inteligenta emotionala (2 zile)

Cercetările lui Daniel Goleman și a organizației Hay / McBer au constatat că inteligența emoțională ridicată (EI) este un predictor mai mare al succesului în rolurile executive decât IQ și că contribuția EI la succes crește la niveluri mai ridicate. Conducerea inteligentă din punct de vedere emoțional face o diferență mare, măsurabilă în trei domenii esențiale: retenția angajaților, productivitatea și serviciile pentru clienți. Vestea bună este că inteligența emoțională poate fi îmbunătățită. Acest Masterclass vă va învăța cum să vă dezvoltați inteligența emoțională, cum să îmbunătățiți climatul emoțional, să maximizați productivitatea echipei dvs. și vă va oferi formate simple și ușor de utilizat, care vă vor permite să adăugați un stil de coaching de conducere la conducerea dvs. repertoriu. Veți primi, de asemenea, o autoevaluare a inteligenței emoționale pre-curs pentru a vă ajuta să vă identificați propriile obiective pentru curs și să lăsați cu propriul plan de acțiune pentru dezvoltarea competențelor dumneavoastră ca lider inteligent din punct de vedere emoțional.

Introducere în Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) (2 zile)

Programarea neuro-lingvistică (NLP) este studiul excelenței umane și prin aplicarea principiilor NLP se pot imita oameni talentați și replica succesul lor. Acest Masterclass vă poate lua relațiile de afaceri și abilitățile interpersonale la un nou nivel. Aceasta va ajuta delegații să înțeleagă trăsăturile caracteristice ale oamenilor de succes și cum pot fi printre aceștia. Participanții vor obține cunoștințe despre numărul mare de instrumente și tehnici NLP care pot fi folosite pentru a dezvolta relații de afaceri și echipe de succes, pentru a schimba comportamente neproductive și pentru a deveni și mai încrezători, convingătoare și influenți la locul de muncă. Acesta le va permite să stabilească o conexiune instantanee cu oricine cu care interacționează. Scopul este, de asemenea, acela de a ajuta participanții să construiască și să mențină încrederea în sine în situații dificile.

KASH 4 Numerar (1 zi)

Ați simțit vreodată nevoia de a vă îmbunătăți producția și eficiența forței de muncă? Credeți că există obiceiuri îngrozitoare care pot fi cauza "lipsei de producție" și sunt dispuși să le elimine de la rădăcini? Acest Masterclass vă va ajuta pe dvs. și forța de muncă să clarifice relația dintre productivitatea, eficacitatea, eficiența și aplicațiile KASH ale forței de muncă în raport cu satisfacția locului de muncă. Participanții vor putea identifica patru capabilități de bază care contribuie la dobândirea cunoștințelor. Ei vor fi pregătiți să elimine obiceiurile proaste care contribuie la lipsa de producție, ceea ce nu va aduce doar valoare, ci va transforma destul de mult forța de muncă

Stilul de conducere (2 zile)

Un lider poate fi oricine din echipa care are un talent special, care gândește creativ din cutie, are idei grozave și are experiență în anumite aspecte ale afacerii sau proiectului care se pot dovedi a fi utile managerului și echipei. Un lider conduce pe baza punctelor forte, nu a titlurilor. Pentru a crește în conducere, trebuie să crească în influență. Acest Masterclass este conceput pentru a măsura nivelul dvs. actual de influență prin propria dvs. autoevaluare. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a viza creșterea de lider. Clasa va fi o abordare structurată a evaluării personalității în care participanții vor fi evaluați prin diferite teste de conducere și personalitate, vor primi feedback de la colegii lor și vor putea vedea panorama percepțiilor care oferă o imagine completă pentru a face schimbări majore în sine cresc ca lideri.

Evaluarea motivationala (2 zile)

Acest masterclass se dezvoltă pe principiile fundamentale și unice pe care toate ființele umane le împărtășesc în comun. Variația naturii specifice unei persoane nu vine numai din motivele specifice care sunt cele mai importante pentru el, ci și ordinea specifică a priorității lor. Înainte de livrarea acestui Masterclass, participanții vor primi o evaluare psihometrică care va genera rapoarte personalizate pentru fiecare individ. Pe baza acestor rapoarte, Masterclass va prezenta tipurile de motivații care sunt comune în rândul persoanelor și grupurilor. Aceasta poate fi o clasă Mastercală utilă pentru a înțelege dinamica construirii eficiente a echipei și selectarea echipei utilizând criterii de evaluare motivate.

Abilități media și de prezentare pentru directori (3 zile)

(Acest masterclass este oferit pe 01 noiembrie) În Orientul Mijlociu și în întreaga lume, directori de corporații superioare, precum și funcționari guvernamentali, iau parte la sesiuni intensive de instruire în mediile de informare pentru a învăța cum să comunice mai eficient cu știrile mass-media. Este o abilitate esențială de dezvoltare profesională pentru toți liderii. Dar instruirea în domeniul mass-media nu se referă numai la predarea directorilor și a purtătorilor de cuvânt în ceea ce privește cum să arate și să sune bine în cameră - este vorba despre disciplina acestora de a vorbi cuvintele potrivite pentru a-și promova agenda și pentru a se păstra pe ei înșiși și companiile lor înainte și în afara necazurilor. Acest Masterclass folosește exemple video, sesiuni de practică live-camera și exerciții de dezvoltare a mesajelor pentru ai învăța pe participanți cum să:

 • Adaptați la mediu: poveste de interes special sau de interes general? Online, tipărit sau difuzat? Prietenos sau ostil?
 • Determinați ce este cu adevărat informat? Ce este radioactiv?
 • Înțelegeți datele demografice ale publicului.
 • Dezvoltați mesaje puternice.
 • Utilizați tehnici de "bridge" pentru a rămâne pe mesaj.
 • Evitați reporterii "capcane".
 • Preluați interviul.
 • Purtați hainele și machiajul potrivit.
 • Îmbunătățirea abilităților de vorbire și adaptarea la anumite situații media.
 • Alegeți locația potrivită pentru interviu: interior sau exterior, birou sau sală de conferințe și așa mai departe.
 • Sprijină mesajele cheie cu un bun contact vizual și limbajul corpului.
 • Anticipați întrebările.
 • Utilizați instrumentele adecvate pentru a vă poziționa pozitiv agenda. Nu este vorba despre spin - este vorba despre învățarea disciplinei pentru a furniza mesaje-cheie într-un mod atât de responsabil și de auto-servire.

Limba corpului de succes (1 zi)

În conformitate cu definiția disponibilă, limbajul corpului este arta comunicării nonverbale, unde sentimentele, gândurile sau intențiile sunt exprimate prin comportamente fizice, cum ar fi expresii faciale, postura corpului, gesturi, mișcarea ochilor, atingerea și utilizarea spațiului. Acest Masterclass este conceput pentru a ajuta delegatii sa-si constientizeze modul in care si limbajul corpului lor "comunica" pentru a-l folosi in avantajul lor in interactiunea cu ceilalti. Scopul este de a oferi participanților o înțelegere a modului în care își pot asigura funcționarea limbajului corpului în sincronizare cu mesajul lor atunci când conduce o întâlnire, prezintă o propunere sau pur și simplu încearcă să-i convingă pe ceilalți de o idee bună. Participanții la acest modul vor putea dezvolta înțelegerea folosind instrumentele din acest Masterclass și vor putea, de asemenea, să-și consolideze interacțiunile individuale cu colegii lor.

Șase pălării gânditoare (3 zile)

(Acest Masterclass este oferit pe 4 octombrie) Metoda Six Hat Thinking Hat este o tehnică simplă și eficientă care ajută oamenii să devină mai productivi. Aceasta este o nouă metodă sistematică de gândire și va oferi angajaților competențe și instrumente pe care le pot aplica imediat. Masterclass se concentrează pe îmbunătățirea structurii gândirii, astfel încât procesul de luare a deciziilor în grup și evaluarea ideii pot fi îmbunătățite dramatic. Participanții vor învăța cum să separe emoțiile de fapte, pozitive de la gândirea negativă și critică la gândirea creativă într-un mediu rapid, practic și interactiv.

Managementul timpului (2 zile)

Îmbunătățirea abilităților de gestionare a timpului permite creșterea eficienței, creșterea productivității și reducerea stresului. Cursul de management al timpului îi ajută pe delegați să obțină rezultate mai eficiente în mai puțin timp. O mare parte din acest lucru se referă la faptul că delegații își asumă un control mai mare asupra activităților lor zilnice, devin din ce în ce mai focalizați, fiind mai eficienți cu timpul, depășind stresul și încorporează tehnici dovedite pentru a stăpâni timpul. Managementul timpului este unul dintre elementele principale ale dezvoltării personale. Managementul timpului se referă la gama de instrumente, abilități și tehnici folosite pentru a gestiona timpul când îndepliniți sarcini specifice, proiecte și obiective. Acest Masterclass examinează toate aspectele esențiale ale managementului timpului pentru a le aduce în fruntea lucrurilor. Participanții vor învăța cum să folosească gestionarea eficientă a timpului în ceea ce privește gestionarea celorlalți, gestionarea ei, planificarea, planificarea, depășirea problemelor și rezolvarea situațiilor dificile. Prin implementarea cunoștințelor din acest masterclass, echilibrul dintre viața profesională și viața lor poate fi îmbunătățit semnificativ și relațiile cu colegii, familia și prietenii.

Care ar trebui să participe?

Oricine are nevoie pentru a obține cele mai bune de la ei înșiși și de alte persoane, și este, de asemenea, benefic pentru:

 • Non-manageri
 • Manageri pentru prima dată
 • supraveghetorilor
 • Manageri de mijloc
 • Senior Manageri
 • Managerii de linie frontali
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la GBN Training Centre »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
31 zilele
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019