Read the Official Description

Curs: Rennert internaționale Programe American English

Zece niveluri de engleză

10 de elevi pe clasa maxim

Rapid Progress 20 (viză Student necesar)

Acest program semi-intensiv va permite să facă progrese rapide în abilitățile de comunicare limba engleză în timp ce o multime de timp pentru activități extrașcolare în New York sau Miami. Cu 10 de niveluri de limba engleză, clasele noastre mici întâlnesc pentru patru lecții pe zi, dimineți sau după-amiaza (9 jumate - 01:10 sau 01:40 - 05:20). Elevii nu pot alege programul lor. Foloseste-ti timpul liber pentru a se bucura de site-uri din New York sau Miami. Seara și la sfârșit de săptămână, se bucură de calendar amplu de activități condusă de profesor Rennert lui.

Rapid Progress 30 (viză Student necesar)

Programul nostru cel mai intensiv include șase ore pe zi, cu ambele clase de dimineață și de după-amiază, în New York sau Miami. Clase mici, cu maximum zece studenți permite pentru atenție personală și progres rapid. Un accent deosebit este pus pe abilitățile de conversație. În New York, elevii au posibilitatea de a alege electives de după-amiază, care includ practica TOEFL pentru elevii de nivel intermediar, fluenta, engleza prin filmele americane, corectarea erorilor, expresii și verbe idiomatic și scriere și pronunție. Seara și la sfârșit de săptămână, se bucură de calendar amplu de profesor Rennert a condus activități.

Vacation "N Learn® (16 ore pe săptămână; Nu viză de student este necesar)

Acest program vă permite să vă îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză în timp ce în vacanță în New York sau Miami. Cu zece niveluri de limba engleză, clasele noastre mici întâlnesc pentru patru lecții pe zi, dimineți sau după-amiaza, de luni până joi (9 jumate - 01:10 sau 01:40 - 05:20). Elevii nu pot alege programul lor. Restul zi și trei zile week-end vă permit să se bucure de tot ceea ce New York sau Miami trebui să ofere, profitând de calendar amplu de activități condusă de profesor Rennert lui.

Rapid Progresul Program 20 Exemplu

Rapid Progresul Program 30 Exemplu

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by Rennert English Language School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline