Citește Descrierea Oficială

În școala noastră, am creat programe specifice pentru clienți, care își dedică viața sarcinii misiunii și sprijină pe alții să aibă o calitate mai bună a vieții, în întreaga sa ființă. Programele pentru misionari sunt structurate pentru a le dezvolta cu elevii, de orice nivel, indiferent dacă sunt începători, intermediari, avansați sau superioare. Conținutul pe care îl conține fiecare program este compactat în 4 săptămâni intensive, de 4 ore pe zi. Ne adaptăm la nevoile clientului și la disponibilitatea timpului. Metoda noastră este comunicativă, din acest motiv lucrăm la cele 4 abilități pe care fiecare persoană trebuie să le dezvolte pentru a comunica:

  • Capacitatea auditivă
  • Exprimare în scris
  • Citirea înțelegerii și a textelor
  • Producția orală


În programele noastre și modul în care este structurată clasa, veți primi în primele 2 ore:

Spaniolii obișnuiți să obțină cunoștințe despre viața zilnică și culturală, pe care și ei o vor experimenta.

După o pauză, clasa se concentrează asupra aspectelor tehnice, referindu-se la lucrarea specifică a studenților noștri misionari.


Subiectele tehnice care trebuie discutate se bazează pe Sfânta Scriptură, precum și pe alte documente, cărți și broșuri care conțin temele învățăturilor creștine, metodele de aplicare și motivație, pentru viața de zi cu zi a fiecărei ființe umane. În cursurile noastre, studentul va învăța treptat, în funcție de nivelul și timpul procesului, cunoaște cărțile biblice, vocabularul referitor la căutarea de capitole și versete ale fiecăruia dintre aceste pasaje și alte activități complementare. Elevii pregătesc și expun predici, pe teme specifice vieții curente, în plus, programul conține citiri de texte cu povestiri de caractere biblice, cu exerciții de înțelegere în citire. , prezentă rugăciuni și cântece creștine. La sfârșitul programului intermediar, încep să participe la mici retrageri și întâlniri spirituale, astfel încât aceștia să poată învăța acest subiect și apoi să poată elabora și organiza acest tip de activități. La sfârșitul cursului misionar, garantăm că studenții noștri vor avea un management eficient al tuturor subiectelor, tehnicilor și strategiilor pe care le veți putea folosi în această sarcină nobilă.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 3 mai multe cursuri de la Elec Spanish School »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
4 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020