Via Mundo limba portugheză

Ce?

Studiați și învățați limba portugheză unde se vorbește mai bine în Brazilia: São Luís do Maranhão.

Durata și datele programului

Cursurile noastre se concentrează pe nevoile dvs. Puteți alege cât timp doriți să studiați de la minim 2 până la 48 de săptămâni.

De ce?

Conform estimărilor UNESCO, portugheza este una dintre limbile cu cea mai rapidă creștere.

În America Latină, Brazilia este principalul partener comercial pentru majoritatea țărilor. Mai mulți dintre studenții noștri au găsit locuri de muncă și oportunități de carieră datorită cunoștințelor lor despre limba portugheză.

Cine?

Pentru a vă alătura unui program de limbă portugheză, trebuie să aveți cel puțin 16 ani. Nu este necesară cunoașterea limbii portugheze.

CUM?

Opțiunile de curs

PROGRAME GENERALE PORTUGHEZE (adolescenți și adulți) la diferite niveluri de la începători la avansați - pentru studenții care doresc să învețe / perfecționeze limba portugheză pentru comunicare generală în diferite contexte.

PORTUGALIA PENTRU PROGRAMELE DE AFACERI - pentru studenții care cunosc deja limba, dar au nevoie de pregătire specifică pentru un mediu de lucru vorbitor de limba portugheză.

CELPE-BRAS PROGRAM DE PREGĂTIRE - pentru studenții care intenționează să ia examenul de competență CELPE-BRAS (Certificado de Proficiência em Língua Portuguesa para Estrangeiros) și să dețină o certificare internațională în limba pentru scopuri de lucru sau de studiu.

Cursurile încep în prima lună a lunii pentru începători compleți.

În prima zi de cursuri, veți efectua un test de plasare și veți fi plasați în funcție de nivelul dvs. de limba portugheză. Clasele se desfășoară în schimbul de dimineață, iar după-amiaza aveți timp să explorați orașul și să vă bucurați de alte activități.

Cazare

În timpul Programului, puteți alege între homestay sau un alt tip de cazare, cum ar fi o casă de studenți, un apartament sau un hotel comun (după disponibilitate).

Via Mundo limba portugheză

Mai multe informatii

Călătorii și activități opționale

Pe tot parcursul programului, vor fi organizate activități bazate pe interesul dumneavoastră. Aceste activități includ proiecte culturale, sportive, de agrement sau sociale, cum ar fi: lecții de dans, fotbal, volei pe plajă, kite surf, capoeira, proiecte sociale, ateliere de percuție, vizite la centrul istoric, muzee etc.

În plus, VIA MUNDO organizează excursii speciale la destinații fantastice din jurul Braziliei, cum ar fi: Rio de Janeiro; Pădurea Amazonului; Coasta de nord-est; printre alții.

Servicii suplimentare (opțional)

VIA MUNDO vă oferă servicii opționale suplimentare pentru a vă oferi mai mult confort și siguranță în timpul sejurului dumneavoastră: AIRPORT PICK-UP; ASIGURARE; ON-LEA UNE; Și GUIDANCE UNIVERSITY.

Procesul de aplicare

Trebuie să completați formularul de solicitare prin intermediul unei agenții partenere din țara dvs. de origine sau direct la biroul Via Mundo (în cazul în care nu există o agenție partenere în țara dvs.). După primirea formularului de înscriere, echipa Programului o va revizui, va verifica informațiile în așteptare și va emite scrisori de acceptare și de plasare pentru viză.

visa, Application

Guvernul brazilian cere o viză temporară pentru studii în țară (vă rugăm să obțineți mai multe informații cu agenția sau direct cu noi despre excepții). Cerințele referitoare la vize trebuie confirmate la un consulat / ambasadă brazilian din țara dvs. de origine. Via Mundo va emite unele dintre documentele necesare pentru solicitarea vizelor și le va trimite agenției partenere sau dumneavoastră în prealabil.

Program predat în:
Portuguese (Brazil)

Vezi 2 mai multe cursuri de la Via Mundo »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 48 săptămâni
Part time
La zi
Deadline
Contactează şcoala
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
End Date