Obținerea unei licențe de pilot este format din două părți:

În timpul zborului de formare vă ajută să învețe și să înțeleagă performanța aeronavei dumneavoastră. formare inițială de zbor este realizată cu dublă, cu un instructor, până când au atins un nivel de competență care vă permite să practice solo. Durata de timp este nevoie de tine pentru a ajunge la acest stadiu va depinde de capacitatea și frecvența antrenamentului.

clase de școală la sol vă pregătiți pentru examenul scris. Clasele sunt recomandate pentru toți piloții potențiali. Materialele de curs simplifică teoria zborului și explică subiecte diverse cum ar fi structura aeronavei, operațiunile de motoare, precum și modul în care să interpreteze condițiile meteorologice. Alte părți integrante ale programului includ interpretarea dreptului aerian canadian și dezvoltarea abilităților de navigație.

formare de carieră în al doilea rând este special conceput pentru a ajuta Ontarians disponibilizat să participe la formarea pe termen lung pentru un nou loc de muncă și pot fi disponibile pentru piloți care dețin o licență de pilot privat.

pilot comercial

Fie că doriți să zboare recreaționale sau de a deveni pilot comercial, zborul Centrul St Thomas este destul de mare pentru a vă servi și suficient de mici pentru a avea grijă!

Licența comercială pilot

VÂRSTĂ

Trebuie să fie de 18 ani pentru eliberarea Licenței

Fitness medical

Solicitantul trebuie să dețină o categorie 1 medical

Experiență

Solicitantul trebuie să dețină un pilot de privare de licență Un solicitant trebuie să fi efectuat un minim de 200 de ore de zbor pe avioane, dintre care cel puțin 100 de ore trebuie să fie pilotul comandant timp, inclusiv 20 de ore în raid timpul de zbor pilotul comandant Solicitantul este să fi efectuat 65 de ore de formare comerciale de zbor pilot, cu un minim de:

(A) 35 de ore de instruire dublă timp de zbor, inclusiv

 • (i) 5 ore țară transversală
 • (Ii) 5 ore de noapte, inclusiv un minim de 2 ore timp de zbor în raid
 • (Iii) 20 de ore timp de zbor instrumental

(B) 30 de ore timp de zbor solo, inclusiv

 • (I) 25 de ore timp de zbor solo, subliniind îmbunătățirea abilităților de zbor generale ale solicitantului, care include un zbor în raid la un punct de minimum 300 rază de mile marine de la punctul de plecare și trebuie să includă un minim de 3 aterizări în alte locuri decât cel de plecare puncte
 • (Ii) 5 ore timp de zbor solo pe timp de noapte.

Cunoaștere

 • Solicitant trebuie să obțină cel puțin 60% pentru transport Canada examen (CPAER)
 • Solicitantul s-au efectuat 40 de ore de la școală la sol și 100 de ore timp de zbor înainte de examen scris

îndemânare

 • Aplicant trebuie să treacă un test de zbor cu un examinator pilot
 • Solicitant trebuie să fi efectuat 150 de ore de zbor de antrenament înainte de admiterea la testul de zbor

Privilegii

Posesorul unei licențe de pilot comercial poate (a) să exercite privilegiile unui Private Pilot Licence (b) exercită privilegiile unei calificări VFR OTT (c), în timp ce angajat în furnizarea unui act de serviciu aerian comercial ca pilot comandant

Prețuri

 • Instructor $ 65 / ora
 • Cessna 152 $ 128 / ora
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
24,955 CAD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date