Read the Official Description

Cursul de fundație în arte aplicate se desfășoară pe parcursul unui an. Acesta permite fiecărui elev să creeze baze artistice solide puridisciplinare care sunt comune pentru fiecare profesie în domeniul artelor aplicate, indiferent dacă în design, modă, animație sau arhitectura de interior.

CONTINUA LA CURSURI DE LA STUDII LISAA

Acesta este un an-cheie pentru a alege o profesie, continuând la cursurile universitare la LISAA în design grafic, arhitectura de interior si design, moda, animație și jocuri video, sau să se pregătească pentru examene competitive pentru școlile de învățământ superior de artă fină.

TREI AIMS DE PREDARE

  • Pentru a dezvălui creativitatea fiecărui elev prin învățarea tehnicilor fundamentale: desen, culoare, compoziție, volum, perspectivă și design grafic.
  • Pentru a sensibiliza elevi a culturii artistice, în scopul de a le aduce curiozitatea și deschidere necesară pentru o educație de calitate și de durată.
  • Pentru a permite studentului să-și găsească locul printre diferitele profesii de proiectare și, prin urmare, se pregătească și să aleagă, în deplină încredere, care să urmeze specializarea.

Avantajele cursului

  • îndrumarea studenților individuale și mai multe reuniuni pe tot parcursul anului pentru a monitoriza dezvoltarea, abilități tehnice, alegerea curs și pentru a sprijini studenții în proiectele lor.
  • Participarea studenților la un atelier de lucru multidisciplinar de o săptămână condus de profesioniști.
  • Prezentarea de proiecte pentru a judeca panouri formate din profesioniști și profesori de două ori pe an.
  • Dezvoltarea unui proiect personal care să reflecte universul creativ al fiecărui elev și capacitatea lor de a dezvolta un concept.
  • Posibilitatea de a efectua un stagiu de muncă de la fundație ani încoace.

Cerințe de intrare și de aplicare

Admiterea la LISAA Paris depinde de prezentarea unui portofoliu de muncă cu caracter personal și un interviu oral. Capacitatea studentului tehnică și artistică, în plus, mai presus de toate, la motivația și adecvarea lor vor fi evaluate în ceea ce privește specificul disciplinelor din sectorul de proiectare.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by LISAA Paris »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
7,290 EUR
TAXE TUITION LISAA PARIS - Nerezidentii-UE 9290 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date