Citește Descrierea Oficială

O punte către lume

Centro Internacional de Idiomas

SPANIOLĂ

Spaniolă este în prezent vorbită de mai mult de 300 de milioane de oameni. Ea a apărut în același timp cu consolidarea Spaniei ca stat modern, în timpul regelui catolic și regina, Ferdinand si Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara este un oraș minunat și un loc foarte interesant! Pe măsură ce capitala statului Jalisco, acest oraș a fost născut pentru a fi mare și magnific! Situat în vestul Mexicului, Guadalajara oferă splendoarea rafinată a unui oraș care este tradițional și modern în același timp. Ea are una dintre cele mai bune climate din lume, și este aproape de plajele frumoase din Puerto Vallarta, Manzanillo și Melaque.

Universidad AUTONOMA DE guadalajara (UAG)

Acest lucru UAG, cea mai veche universitate privată din Mexic, a depus eforturi pentru excelență academică pentru mai mult de 75 de ani. Numele său a devenit sinonim cu prestigiu educațional, un nume bine-cunoscut în întreaga lume. UAG a realizat mai ales un loc important în educația din America Latină.

CENTRO DE INTERNACIONAL IDIOMAS LA UAG (CII)

Centro Internacional de Idiomas a fost fondat, în scopul de a ajuta mexican și studenții internaționali să dezvolte abilitățile lingvistice necesare pentru a reuși și să participe activ în lumea de azi. Limbi predate sunt: ​​spaniolă, engleză, franceză, italiană, germană, japoneză și chineză.

Prestigiul CII a continuat să crească pe parcursul anilor, mai ales în limba spaniolă. În cazul în care obiectivul dvs. este de a vorbi această limbă în întreaga lume, Departamentul spaniol de la Centro Internacional de Idiomas este alegerea potrivită. O listă completă și curs de descriere este prezentată mai jos.

DE CE?

 • Deoarece are mai mult de 40 de ani de experiență.
 • Pentru că este o parte din Universidad Autónoma de Guadalajara.
 • Datorită prestigiului internațional al universității.
 • Pentru că mediul universității este excelent pentru a studia în.
 • Deoarece facultatea este specializată în spaniolă de predare.
 • Pentru că veți experimenta savoarea culturii pe măsură ce studiul limbii.
 • Deoarece oferă o calitate la prețuri foarte rezonabile.
 • Pentru că, în plus față de activitățile din clasă obișnuite, veți fi în măsură să crească cunoștințele prin activități interesante și distractive, cum ar fi: ateliere culturale, excursii la obiective turistice din oraș și la unic, dar sate tipic mexican, filme mexicane, prelegeri, jocuri , prezentări ale unor grupuri folclorice muzicale și multe altele.
 • Pentru că va fi capabil să se bucure de toate facilitățile din campus: laboratoare de calcul, biblioteci, cantină, terenuri de tenis și baschet, terenuri de baseball și fotbal, sala de sport, bazin de înot, pentru a menționa doar câteva dintre numeroasele facilități de disponibile la UAG.
curso101

Opțiuni de studiu

A) CURSURI DE SPANIOLA INTENSIVE

Programul nostru este format din nouă niveluri: nivelurile de bază la unu la cinci, și a avansat de la șase la nouă. Cursurile sunt oferite la fiecare patru săptămâni. Fiecare grup are un maxim de 16 elevi.

CULTURA SPANIOLĂ ȘI ANTROPOLOGIE MEXICAN

Studentul este introdus în contextul istoric al societății mexicane. ore patruzeci și în care studenții sunt introduse în contextul istoric al societății mexicane, precum și societatea actuala zi, inclusiv comunitățile indigene prin prelegeri, clipuri video și discuții. Elevii fac cercetare și să le prezinte la clasa.

B) Cursuri Semestrul de spaniolă avansate de semi-intensive

Cursuri de spaniolă avansate semi-intensive, in timpul primavara si toamna semestre pentru un total de 160 de ore de contact (9 credite) de două ore pe zi timp de șaisprezece săptămâni, De asemenea, oferim cursuri de semestru regulat pentru studenții avansați care au trecut nivelul 5. Aceste cursuri oferă de înaltă calitate a educației oferite de UAG, impreuna cu excelenta oportunitate de a se integra cu elevii mexican.

C) Programul spaniol și Cultură

Timp de peste douăzeci de cinci ani, Biroul de Programe Internaționale de la Universidad Autonoma de Guadalajara a servit studenți din întreaga lume, în atingerea obiectivelor lor de promovare a dezvoltării academice și îmbunătățirea înțelegerii culturale a Mexicului.

Unul dintre programele cele mai prestigioase din domeniul educației internaționale în America Latină a fost UAG spaniolă și programul de vara Cultură. Ca răspuns la cererea tot mai mare pentru această experiență academică și culturală excelenta, am oferi acum pe tot parcursul anului, la cerere, având în vedere un minim de zece participanți.

Principalul obiectiv al acestui program cuprinzător este acela de a crește în mod substanțial nivelul de competențe de comunicare spaniole a participanților și să ofere o oportunitate relevantă pentru imersiune culturală printr-o combinație de lucru de clasă, sesiuni de curs, excursii pe teren si stau cu o familie.

Acest program special este format din 8 nivele de limbă spaniolă și mai multe opțiuni legate de istoria și cultura din Mexic. Curriculum-ul este conceput de către membri ai facultăților de conducere al Centrului International Language universității și Institutul umaniste. Programele de înaltă calitate a fost confirmată de evaluările excelente primite de la foști participanți precum și cei zece ani de succes în continuare.

spaniol

Programul de vară este format din trei sesiuni de patru săptămâni de instruire spaniolă intensiv de 80 de ore fiecare. Participanții completează un nivel pe sesiune. Cursul este de patru ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

CULTURĂ

Sesiunea de vară cuprinde 32 de ore de cursuri, plus excursii pe teren, misiuni și rapoarte. Primavara si toamna au 45 de ore de contact, plus alte activități. Electives sunt:

 • Introducere în istoria Mexicului
 • Folclor mexican
 • Înțelegerea aspectelor sociale ale Mexicului prin literatură *
 • Afaceri internaționale în Mexic

* Toate cursurile sunt predate în limba engleză, cu excepția cursului predat literatură numai în limba spaniolă.

credite de curs și orele de contact

Spaniolă: Patru credite semestru / 80 ore pe sesiune.
credite semestru / 32 ore vara. Clasele sunt completate cu o excursie de o zi la un site apropiat, plus o perioadă de trei zile excursie culturale în Mexico City.

Opțional excursie de trei zile în Mexico City

Acest tur condus de facultate calificat include muzee și site-uri importante, cum ar fi Templo Mayor, Teotihuacan, Muzeul Național de Antropologie și așa mai departe. Numărul de participanți este limitat, astfel încât semn sus și să plătească mai devreme.

Acest program este oferit de obicei în timpul verii, dar aranjamente speciale pot fi făcute pentru primavara si toamna semestru, la cerere.

SPRING SEMESTRUL 2017-01

START Sfârşit
09 ianuarie 03 februarie
07 februarie 03 martie
06 martie 31 martie
03 aprilie 12 mai
Paști Vacanță (Spring Break)


08 aprilie, prin 22 aprilie

START Sfârşit
15 mai 09 iunie

VARA 2017

START Sfârşit
12 iunie 07 iulie
10 iulie 04 august

TOAMNA SEMESTRUL 2017-02

START Sfârşit
14 august 08 septembrie
11 septembrie 06 octombrie
09 octombrie 03 noiembrie
06 noiembrie 01 decembrie

ADVANCED SEMESTRUL DISCIPLINEI SPANIOLĂ

PRIMAVARA 2017

START Sfârşit
09 ianuarie 12 mai
TOAMNA 2016
START Sfârşit
14 august 01 decembrie
NOTĂ: Taxa pentru fiecare curs intensiv de patru săptămâni , este de 450,00 $ (USDlls.) Taxa pentru curs semestru (2 ore pe zi) este de $ 900,00 numai avansat (USDlls.). Informațiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă.
Program predat în:
Spaniolă
Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
32 - 45 ore
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date