Read the Official Description

27 de ore pe săptămână, 6 lecții de zi cu zi de la 9 am la 13:30 pm de luni până vineri. Acest curs franceză conține în plus la cursul general de 5 lecții de franceză de pregătire specială în comunicarea orală, exprimare în scris, cultură, civilizație ... Cursul oferă studenților o șansă nu doar să învețe o nouă limbă, dar, de asemenea, o nouă cultură și mod de viață . Acest curs în concepute pentru a se potrivi studenții care doresc să învețe limba franceză într-un curs de perioadă pe termen scurt. (Toate nivelele)

Preturi

  • 290 EUR - 1 săptămână - 570 EUR - 2 săptămâni - 850 de euro - 3 săptămâni - 1125 EUR - 4 săptămâni - 280 EUR - săptămâna 5-11 Extra - 3300 EUR - 12 săptămâni - 265 EUR - săptămâna 13-23 Extra - 220 EUR - saptamana Extra + 24

Cazare

Când vii la Marsilia, unde stai este foarte important. Vă vom ghida printr-o gamă largă de opțiuni de cazare. Te vom ajuta, de asemenea, atunci când vă decideți să schimbați în care locuiți. Puteți alege o reședință, hotel, o familie gazda primitoare. Oriunde te-ai sta, vei amesteca cu o mulțime de oameni și să fie capabil de a practica franceză ta. O gamă largă de opțiuni de cazare sunt disponibile. Nostru de In-Scoala de muncă Cazare echipă pentru a se asigura ca va putem oferi cea mai buna selectie de alegere de cazare.

See 4 more programs offered by Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 săptămână
La zi
Price
290 EUR
1 săptămână (+ alte cheltuieli)
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment