Învață italiană în Torino

Cursul se adresează studenților care doresc să învețe limba italiană într-un mediu dinamic distracție și. În 80 oră, este posibil să dobândească competențe lingvistice adecvate la nivelul de a fi studiate, printre care: structuri gramaticale, dezvoltarea vocabularului, învățarea și îmbunătățirea pronunție, conversație, înțelegere, citire și scriere.

Este prevăzută Accesul la cursul printr-un test de intrare gratuită pentru a evalua nivelul inițial al elevului de cunoștințe și de a forma, prin urmare, clase compuse din elevi de același nivel.

Lecțiile au loc în fiecare zi, de luni până vineri, și constituie un număr total de 20 de ore pe săptămână. Un test progres va fi dat la jumătatea cursului, urmată de un test final la sfârșitul anului, pentru care va fi eliberat un certificat de nivel de limbă.

Elevii vor fi prevăzute cu un kit studiu compus din echipamentul necesar pentru curs și un AbbeyCard, care permite deținătorului să beneficieze de o gamă de reduceri la oricare dintre numeroasele participante magazine, restaurante și muzee.

La cerere, scoala poate organiza activități recreative care să permită studenților să descoperi frumusețea și arome de Piemont.

Calendar: Cursurile începe în prima zi de luni a fiecărei luni.

Calificare: Certificat de participare

Profesorii: Profesorii școlii au toate un grad și tot posedă calificări universitare specifice în domeniul predării limbii italiene. Se mândresc cu mulți ani de experiență în învățământ și să vorbească fluent limba engleză, precum și alte limbi europene și asiatice.

Nivel: Toate nivelurile Cadrului European Comun: A1, A2, B1, B2, C1, C2.

Țintă: Oricine este interesat

Cerințe: Se prevede o încercare intrare liberă pentru a evalua nivelul inițial de cunoaștere a limbii.

Metodologie: Sală de clasă

Durata: 4 săptămâni

Nr de ore: 80 oră

Timp: Dimineață

Preț total: € 765.00

Promovare: Rata de actualizat pentru studenți și au pair. € 645.00

Program predat în:
Italiană
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 săptămâni
La zi
Price
765 EUR
Rata de actualizat pentru studenți și au pair. € 645.00
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date