Read the Official Description

Noi oferim programul nostru intensiv de limba germană de curs pentru elevii de 16 ani cu privire la. Are loc în timpul săptămânii 09:00 - 12:0 și 6:00 - 21:00. Aliniază cu Cadrul european comun de referință pentru limbi și, prin urmare, este împărțit în 6 nivele de curs.

  • Nivelul A1 German - Incepator
  • A2 Nivel german - Cunoștințe de bază
  • Nivelul B1 Germană - competențe lingvistice elementare
  • B2 Level Germană - Utilizarea independentă a limbii
  • C1 Nivel german - Utilizarea competentă a limbii
  • C2 Nivel german - competențe Limba materna asemănătoare

Puteți găsi descrierea exactă a fiecărui nivel de limbă pe pagina principală pentru cursurile.

Fiecare nivel este împărțit în două părți - A1 / 1 și A1 / 2, A2 / 1 și A2 / 2, B1 / 1 și B1 / 2, etc. - Fiecare dintre părți că ultimele 4 săptămâni. Pentru finisare un nivel complet va fi nevoie de 8 săptămâni, în total.

Pe săptămână cursurile noastre intensive din Germania se numără 20 de lecții. O lecție durează 45 de minute.

Fiecare curs termină cu un "Check-Up" - un scurt test, prin care se poate vedea dacă ați atins toate obiectivele.

START DE CURSURI:

Noi cursuri intensive de a începe în fiecare lună, pentru fiecare nivel de limbă, respectiv. Cursurile intensive Mentora includ patru ore pe zi și 20 de ore pe săptămână. Înregistrarea a început deja.

Taxa de curs:

Cursul regulat de 4 săptămâni are un pret de 250 €. Cu toate acestea, în cazul în care rezerva și plăti mai multe cursuri în avans, va beneficia de reducerile noastre speciale de până la 20%. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos.

International Students:

Taxa de curs pentru studenții care au nevoie în plus VISA litere poate fi diferită de taxa de curs regulat. scrisoare de acceptare pentru cereri de viză: 100 € Taxa pentru curier, în cazul în care este necesar: 40 €

CURSURI SPECIALE

La cerere oferim cursuri speciale - pentru cursuri de limbi străine exemplu, de afaceri sau cursuri speciale pentru medici limbajului de. Nu contează dacă doriți să se aplice ca un grup de elevi sau ca o singură persoană, vă rugăm să ne contactați. Vom găsi o soluție individuală pentru tine!

ACTIVITATI

Noi combina cursurile noastre din Germania, cu activități în afara clasei, astfel încât studenții noștri să poată aplica cunoștințele dobândite. Combinată cu plăcere, experiența de învățare devine astfel mai vie și mai productivă. Vă rugăm să contactați echipa noastră Mentora pentru informații cu privire la activitățile curente.

TEST DE FREE PLASAREA

Testul nostru gratuit de plasament oferă o evaluare inițială a abilităților dumneavoastră de limba germană pentru a găsi nivelul adecvat și adecvat cursului. Ia testul online sau la școală de limbi străine Mentora.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
4 săptămâni
Part time
Price
250 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date