Scoala noastra de limba engleză are o echipa bine calificat, cu experiență furnizarea de servicii pentru care învață limbi străine, la toate nivelurile.

Newcastle Colegiul limba engleză este acreditat de British Council și este un membru al English UK. Clasele noastre sunt mici și format din elevi de la o gamă largă de țări (peste 30 de naționalități diferite în 2014), astfel încât să aveți o ocazie minunata de a practica comunica cu ceilalți și să învețe despre alte culturi în limba engleză.

Cursurile noastre sunt disponibile la șase nivele diferite, de la incepator la avansat. Veți fi testat la sosire și plasat în clasa corectă în funcție de nivelul și nevoile dumneavoastra.

Planurile de preț și de plată

Puteți alege să studieze pentru ca lungă sau scurtă de timp un cum vă place pentru cursuri full-time de 15, 21, 23 sau 25 de ore pe săptămână. Taxele de curs sunt flexibile în funcție de durata de curs. (Ore Part-time sunt disponibile pentru studenții internaționali, în funcție de statutul de vize și pentru studenții din UE.) Există o înregistrare și administrație taxa nereturnabile de £ 90 pentru toți studenții de pe cursuri de zi. Nu percepem săptămâni de bază non-predare (de exemplu, de Crăciun și de Paște). Trebuie să plătiți taxa integrală înainte de începerea cursului dumneavoastră. Este posibil să se extindă data de încheiere curs, în funcție de viza.

Timp de studiu este flexibil cu toate acestea, vom face oferta sugerat programe.

Engleză generală

Prezentare generală

Cu opțiuni flexibile de studiu, obiectivul cursului este acela de a oferi o pregătire solidă în dezvoltarea ta de gramatica și vocabularul în funcție de nevoia și de a dezvolta abilitățile cu practica extinse de vorbire, ascultare, citire și scriere.

Continutul cursului

Toate clasele oferă practica de toate abilitățile și vă va urma o gramatică și programă funcțional în funcție de nivelul de cu opțiuni cum ar fi vocabularul, scris, vorbit, engleza de afaceri și mai mult.

Învățare și evaluare

Noi întotdeauna eforturi pentru a preda grupuri multi-lingvistice și de a folosi o metodă comunicativă care face învățarea distracție și angajarea fără a pierde din vedere obiectivele grave studenții noștri au. Tu vor fi evaluate în mod continuu de către profesori în clasă alături de luarea teste regulate. Există, de asemenea posibilitatea de a lua un examen acreditat, internațional, cum ar fi IELTS sau unul dintre examenele Cambridge principal Suite.

De carieră și oportunități de progresie

Cei mai mulți studenți la studiu Newcastle College limba engleză pentru a urmări o licență sau calificare post-universitare la o universitate britanica sau de a îmbunătăți perspectivele de angajare la companii sau organizații internaționale. Foștii elevii lucrează acum pentru a ONU, Hyundai, Procter & Gamble, Aramco și Shell, printre multe altele.

Taxe

  • 15 ore / săptămână 150 GBP
  • 21 de ore / săptămână 185 GBP
  • 25 de ore / săptămână 210 GBP

"Am fost foarte impresionat de calitatea cadrelor didactice, infrastructura, și sprijinul am primit de la toată lumea în Biroul Internațional.

Cred că orașul Newcastle este minunat; oamenii sunt utile și receptivi și mult mai cald decât cele din Londra. Sistemul de transport este bun. Există mai multe opțiuni pentru cazul în care să mănânce și cumpărături în centrul orașului. Cred că este un loc foarte bun pentru a trăi și de a studia, mi-a plăcut. Dacă doriți să studieze aici sau chiar a îmbunătăți limba engleza, aș recomanda cu siguranță. "

Rafael Abreu de Sousa (Brazilia) English ca limba straina

Program predat în:
Engleză
Newcastle College

Vezi 4 mai multe cursuri de la Newcastle College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date