Curs - intensiv și imersiune totală

Crest Schools of English

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs - intensiv și imersiune totală

Crest Schools of English

Îmbunătățirea engleză ta mai repede cu o mai mare expunere la limba engleză

Școlile Crest de Curs intensiv de limba engleză este cel mai bun program pentru a lua, dacă doriți pentru a îmbunătăți nivelul de limba într-un interval scurt de timp.

Veți avea o mai mare de contact cu profesorii într-un cadru sală de clasă și o mulțime de oportunități de a practica abilitățile lingvistice, să participe la activitățile de la clasă și să învețe împreună cu alți studenți. Expunerea suplimentară la limba engleză vă va da încrederea de care aveți nevoie pentru a practica vorbind și de a îmbunătăți precizia.

Toate cursurile noastre sunt relaxat și interactive și profesori acoperă o gamă largă de subiecte interesante pentru a se asigura că lecțiile sunt plin de viață și angajarea. Este un curs ideal pentru persoanele care doresc să-și dedice cat mai mult din timpul lor în care este posibil pentru a învăța limba engleză și la îmbunătățirea competențelor lingvistice cheie: citire, scriere, ascultare și vorbire.

Vrei timp maxim de profesor?

Studenții care doresc să-și petreacă cât mai mult timp posibil cu un profesor de limba engleză poate avea programul nostru de imersie totală (45 de ore pe săptămână). Tu va studia unu la unu de 30 de ore și să ia parte la trei activități însoțit pe săptămână, inclusiv excursii interesante în și în jurul Londra. Acesta este cursul nostru cel mai intensiv și este pentru studenții care doresc să practice vorbind în fiecare zi și pentru a obține cea mai mare expunere la limba engleză.

Pe scurt

  • Varsta minima: 16 - nivel începător la avansat (A1-C1) - ore pe săptămână: alege din 21, 24, 27, 30, 45 - Ideal pentru: studenți și profesioniștii care doresc să primească cât mai mult posibil de școlarizare într-un scurt sumă de timp
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Edgware, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Edgware, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala