Curs Intensiv în Limba Engleză

Berlitz - London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs Intensiv în Limba Engleză

Berlitz - London

Crash Course

Berlitz English Crash Course este un program intensiv, special concepute pentru a combina cele mai bune din methodogy nostru intensiv cu flexibilitate suplimentară pentru angajamente personale. Acest program rulează 09:45 - 12:45 și 14:15 la 15:45 peste un minim de cinci zile lucrătoare. Strategia de învățare intensivă este la fel ca și cu Total Immersion, dar veți beneficia de o pauză de 90 minute gratuit masa de prânz, și au timp suplimentar pentru angajamente înainte și după ziua de lucru. Cursul este predat printr-o mică echipă de formatori care vor lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă asigura că obține valoarea maximă a forma timpul de contact. Ca și în toate programele Berlitz, curs intensiv include, de asemenea, acces la CYBERTEACHERS platforma de învățare online și o serie de lecții de telefon, permițându-vă pentru a continua cu studiul după terminarea față în față de formare.

Cine ar trebui să ia acest program?

Oricine dorește să învețe sau să dezvolte competențele lingvistice într-un scurt interval de timp, cu beneficiul de timp pentru alte angajamente.

Beneficii Crash Course:

  • Un patru și o jumătate de oră program-pe-zi este foarte aproape de a experimenta viața într-o limbă nouă - și de gândire în ea fără traducerea.
  • Un randament excelent pe investiții de timp. Combină un program intensiv cu timpul tău pentru angajamentele extra-curriculare.
  • Formare se întâmplă numai în limba țintă, și să învețe prin implicarea activă, reducând timpul necesar pentru învățare
  • Una dintre cele mai eficiente metode de învățare Berlitz a dezvoltat pentru profesioniști ocupat.
  • Cursuri de limbă în curs de desfășurare prin intermediul CYBERTEACHERS și lecții de telefon

Cum să începi:

Permiteți-vă o perioadă de 2 până la 6 saptamani pentru acest training intensiv individuală de 6 ore pe zi. Puteți alege data de începere individuale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
1 - 6 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,940 GBP
pe săptămână
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala