Curs: Instrumentele designerului grafic. Creați, retușați și prezentați cu Adobe Suite

Generalități

Programul de descriere

adresa Quique López și Valeria Dubin
Durata // Ore În perioada 7-18 septembrie 2020 (36 ore)
De la 16:30 la 21:15 (cu excepția zilelor de 11 și 16)
nivel Introducere / mediu
limbă castilian
preț 680 €. Studenții înscriși în ELISAVA au o reducere specială de 25% la valoarea cursului. ELISAVA Alumni Bold vor beneficia de 15% reducere la valoarea programului.

prezentare

În acest curs de 8 sesiuni, în total 36 de ore, vom încerca să abordăm utilizarea instrumentelor profesionale Adobe dedicate lumii designului grafic. Din 3 exerciții ușor de aplicat la locul de muncă - Cine nu a fost nevoit să facă o prezentare la compania dvs.? Cine nu a trecut unele fișiere într-un program de pronunție dificilă (InDesign, Photoshop, Illustrator?) Și nu a știut ce să facă cu ele? - Vom încerca să explicăm utilizarea de bază a instrumentelor pe care graficienii le folosesc zilnic să ne elaboreze desenele.

O prezentare, retușarea unui fișier deja creat și proiectat sau aspectul unui dosar de lucru sau al unei reviste vor fi practicile care ne vor conduce pentru a vizita lumea Adobe CC, a explica și analiza caracteristicile acestor programe și vom pune în practică faptul că Este cea mai bine învățată, fiecare dintre opțiunile oferite de acest software puternic. Vom repeta utilizarea diferitelor instrumente și procese de lucru, avansându-le cunoștințele pentru a obține cât mai mult din programe.

De la mai puțin la mai complex, desfășurarea acestor exerciții ne va oferi suficientă încredere pentru a putea înfrunta retușarea, crearea sau proiectarea acestor piese grafice de bază în orice profesie, fără a fi nevoie de graficieni.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

obiective

Obiectivul principal este de a-l determina pe elev să dobândească cunoștințele necesare pentru a-și converti proiectul sau ideea, prezentarea etc., într-un document digital elaborat în mod coerent, încercând să optimizeze și să maximizeze principalele instrumente informatice utilizate de / graficieni.

Structura și conținutul

  • Bloc 01. Prezentări bine prezentate
  • Bloc 02. Retușare de broșură și cataloage
  • Bloc 03. Proiectarea și aspectul rapoartelor, dosarelor și revistelor

Cadre didactice

Valeria Dubin
Absolvent în comunicare vizuală de la Facultatea de Comunicare și Arte a Universității Mackenzie din São Paulo, Brazilia. Art Director la EstudiCanó, un studio de design grafic creativ și comunicare vizuală din Barcelona, care din 1998 dezvoltă proiecte de imagine corporativă, campanii de comunicare, grafică de produs, grafică de informare, ambalaje, design editorial, înregistrări și multimedia, stand grafic și expoziții.

Quique López
Licențiat în publicitate și relații publice, diplomat în fotografie și master în arte grafice de la Universitatea Politehnică din Valencia; Diplomă în sociologie de la Universitatea din Alicante; Postuniversitar în Tipografie de Eina. A lucrat ca director de artă la Cosmic Gráfica cu clienți precum Esade, Albert și Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint sau Natursystem, printre altele. Acesta operează pentru clienți precum Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, agențiile de publicitate Syameses și KeepU Media, combinate cu direcția de artă a lanțului internațional de hoteluri și stațiuni Dolce Hotels sau a restaurantului Meatpacking. Își combină activitatea profesională cu predarea în diferite școli din Barcelona, fiind profesor la ELISAVA (Universitatea și ciclul de formare) și co-director al postuniversitarului în proiectare digitală și interactivă la IDEP. Juriul Laus 2014 în categoria Studenți. Câștigător al Premiului Gràffica cu Colectivul Muuu.

destinatari

Studenți de proiectare, arhitecți, fotografi, ilustratori și alte reclame și alți profesioniști care au nevoie să lucreze și să prezinte documente grafice și prezentări. Este necesar un minim de cunoștințe Mac.

Acesta este ELISAVA (ES) din ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN pe Vimeo.

admitere

Cerere de înregistrare

Pentru a solicita înregistrarea trebuie să:

  1. Completați toate datele cu caracter personal (așa cum apar în pașaport sau documentul național de identitate) și informații de contact din formularul de cerere online.
  2. Atașați următoarea documentație: Scanerul pașaportului valabil dacă sunteți străin sau, scaner al DNI dacă aveți naționalitatea spaniolă sau a unei țări UE, în format PDF.

La sfârșitul solicitării de înregistrare, sistemul va genera un nume de utilizator și o parolă cu care trebuie să monitorizați și să plătiți prin intermediul site-ului nostru web; De asemenea, le veți primi în e-mail, dacă nu le primiți, trebuie să scrieți la: admissions @ ELISAVA .net.

Atenție: folosiți o adresă de e-mail validă, diferită de „hotmail”, altfel nu vom putea confirma solicitarea. Pentru a garanta securitatea și confidențialitatea datelor dvs., utilizați doar adresa de e-mail înregistrată în înregistrarea dvs. pentru a contacta Admissions @ ELISAVA .net

Termenele de înregistrare

  • Studenți cu naționalitatea UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia sau Elveția: Dacă sunt locuri disponibile, cu până la 4 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.
  • Studenți străini fără cetățenie UE *: Dacă există locuri disponibile, cu până la 10 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

* Pentru cursurile care durează mai puțin de 3 luni, nu este necesară o viză de studiu, totuși, trebuie să consultați consulatul spaniol din țara dvs. dacă este necesară viză de turism sau dacă trebuie să respectați orice procedură specială.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Citeste mai mult

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Citește mai puţin