Read the Official Description

Curs: Institutul arabă Language (ALI) program intensiv

ASC oferă studenților internaționali posibilitatea de a se concentreze studiul lor pe limba arabă prin intermediul Programului Intensiv arabă Institutul Limbii (ALI). Acesta este un program distinct, dedicat studiului de limba arabă și cultura egipteană.

Programul oferă trei niveluri de studiu; cursuri elementare, intermediar și avansat. În afară de cursuri de credit, ALIN oferă cursuri noncredit în caligrafie, muzică și teatru. Programul oferă, de asemenea, excursii și excursii de o zi la diferite site-uri în și în jurul Cairo.

Avantajele de a studia la Catedra de limba arabă de instrucțiuni

 • Aflați standard modern și colocvial arabă într-o țară vorbitoare de arabă
 • Pe deplin acreditat în Egipt și Statele Unite, cu o istorie de 80 de ani de excelență
 • Mediu propice de învățare
 • Vizitarea obiectivelor turistice de neegalat și oportunitățile de călătorie
 • Activitati extrascolare oferi o oportunitate de a întâlni cu elevi egiptene

Cursurile sunt oferite atât în ​​toamna și semestrul de primăvară. Studenții trebuie să fie înscriși în cel puțin 12 de ore de credit care urmează să fie luate în considerare cu normă întreagă.

În plus, un program de vară este oferit: Departamentul de Limbă Arabă instruirii (ALI) ofera un program intensiv de vara de la prima săptămână din iunie până în ultima săptămână a lunii iulie. Studenții trebuie să ia 20 de ore de clasă pe săptămână pentru a fi luate în considerare cu normă întreagă. Cursurile sunt oferite de începător, nivel intermediar și avansat.

Programul ALI oferă cursuri personalizate, în funcție de disponibilitatea resurselor. Sunt, de asemenea, oferă o serie de opționale, din care fiecare elev poate dura până la două (în funcție de nivelul lor).

Ce veți învăța

Un student care completeaza cu succes primul an de studiu intensiv elementare cu Alin pot aștepta să dețină o competență de lucru în citirea și scrierea Modern Standard arabă și înțelegere și vorbire egiptean Colocvial sau Modern Standard Arabic.

Elevii care termina anul II de studiu ar trebui să fie capabil să citească și să scrie Modern Standard Arabic cu unele fluență, să urmeze studii în subiectele care îi interesează în special arabă și de a conversa în mod liber în limba arabă. Studenții de nivel intermediar va fi, de asemenea, a avut o oportunitate de a dobândi vocabular și terminologia referitoare la aceste domenii speciale de interes și de afaceri și de diplomație.

La sfârșitul unei astfel de curs avansat, un student ar trebui să fie în măsură să concureze cu studenții arabi la nivel universitar. Alternativ, studentul ar trebui să poată angaja arabă cu competență și încredere în domeniile de afaceri sau de diplomație.

Termenele de aplicare

 • Toamna semestru: 01 august
 • Semestru de primăvară: 15 decembrie
 • Semestru de vară: 01 mai

Pentru Procesul de aplicare

Suntem dornici de a face procesul de aplicare cât mai ușoară posibil pentru tine de a aplica pentru program studenții arabă Institutul Limbii trebuie să depună un formular de cerere arabă Institutul Limbii electronic sau o cerere de suport de hârtie trimis la biroul ASC NYO. Documentele suplimentare avem nevoie sunt o transcriere oficială de învățământ și unul scrisoare de recomandare. După acceptarea va trebui, de asemenea, să furnizeze informații pașaport (copie a pașaportului și trei pașaport fotografii de dimensiuni) și formularul de examen medical.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare pentru aplicarea sau de pe orice probleme academice, nu ezitati sa ne contactati nyo@aucegypt.edu

Pentru Curriculum detaliat

Nivele de studiu

Elementar

Cursul pentru incepatori se execută de la prima săptămână din septembrie, prin luna mai. Accentul principal este pe Modern Standard Arabic, dar egiptean colocvial arabă este oferit în același timp (aproximativ 30 la sută din timpul de clasă este dedicată colocvial). Arabă este folosit ca mediu principal de instruire în a doua jumătate a programului. Cursul cuprinde până la 20 de ore pe săptămână de instruire sală de clasă, inclusiv de lucru audio-vizuale interactive și până la 20 de ore de teme pentru acasă. Un student care se finalizează cu succes primul an de studiu intensiv cu Alin se pot aștepta să posede o competență de lucru în citirea și scrierea Modern Standard Arabic și de înțelegere și de a vorbi egiptean colocvial sau Modern Standard Arabic.

Intermediar

Cursuri la acest nivel sunt concepute pentru cei care au absolvit un an de studiu intensiv la nivelul elementar al Departamentului de limba arabă instrucțiuni sau care au studiat doi sau mai mulți ani în altă parte și poate demonstra același nivel de competență. Programul se execută din prima săptămână a lunii septembrie, prin luna mai a anului următor.

Arabă este mediul șef de instruire. Elevii continua activitatea în Modern Standard Arabic și egiptean Colocvial arabă. Studentii interesati pot, la acest nivel, începe să dobândească familiaritate cu limba arabă clasică.

Atenție este acordată arabă de imprimare și mass-media de difuzare, în timp ce cursuri speciale de curs în limba arabă sunt oferite ca răspuns la interesele speciale ale elevilor, cum ar fi economie din Orientul Mijlociu și politică, corespondență de afaceri, literatură arabă medievală și modernă.

Elevii care termina anul II de studiu ar trebui să fie capabil să citească și să scrie Modern Standard Arabic cu unele fluență, să urmeze studii în subiectele care îi interesează în special arabă și de a conversa în mod liber în limba arabă. Studenții de nivel intermediar va fi, de asemenea, a avut o oportunitate de a dobândi vocabular și terminologia referitoare la aceste domenii speciale de interes și de afaceri și de diplomație.

Avansat

Studenții excepționale ar putea dori să ia un al treilea an. Aceste cursuri sunt organizate în funcție de cerere, dar ele includ de obicei de lucru avansate în materie de citit și scris, și cursuri de prelegeri în subiecte speciale. La sfârșitul de un astfel de curs, un student ar trebui să fie în măsură să concureze cu studenții arabi la nivel universitar. Alternativ, studentul ar trebui să poată angaja arabă cu competență și încredere în domeniile de afaceri sau de diplomație.

ALIN oferă cursuri personalizate, până la disponibilitatea resurselor.

Studenții care finalizează cu succes cursurile lor ALIN primi certificate de realizare de la Departamentul de limba arabă de instrucțiuni care să ateste nivelul lor de competență în limba arabă. Un formular de cerere complet și o scrisoare de recomandare trebuie să fie prezentate. Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să demonstreze competență adecvat limba engleză. Nu există nici o taxă de cerere necesar. Deoarece locuri în program sunt limitate și de admitere este pe baza de fier, este recomandabil ca solicitantul să completeze cererea și aranja de a avea o scrisoare de recomandare trimis la biroul ASC corespunzătoare cu mult înainte de termenul limită.

SUMMER PROGRAM

Departamentul de Limba arabă instruirii (ALI) ofera un program intensiv de vara de la prima săptămână din iunie până în ultima săptămână a lunii iulie. Studenții trebuie să ia 20 de ore de clasă pe săptămână pentru a fi luate în considerare cu normă întreagă. Cursurile sunt oferite de începător, nivel intermediar și avansat.

Programul de vară ALI oferă cursuri personalizate, în funcție de disponibilitatea resurselor. Sunt, de asemenea, oferă o serie de opționale, din care fiecare elev poate dura până la două (în funcție de nivelul lor).

Caracteristici academice

 • Modern Standard Arabic: limba de mass-media, literatură, știință și domenii formale ale cunoașterii contemporane
 • Egiptean arabă vorbite: Limbajul de interacțiune de zi cu zi și de viață de zi cu zi
 • Opționale academice, inclusiv de traducere, Coranul și mass-media de nivel intermediar și avansat (un credit)
 • Elevii primesc șase până la opt ore de credit în acest program, în funcție de nivelul lor
 • Componente culturale, inclusiv caligrafie, muzică, cântând și dansând (non-credit)
 • Centre de ajutor de studiu
 • ALI oferă facultate profesional, până-la-data de facilități și activități extrașcolare și programul salută studenții non-nativi, precum și studenții de origine arabă
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date