Cursurile noastre de engleză generală vizează adulții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în scopuri educaționale sau profesionale. Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere.

Elevii primesc fie 15 ore de școlarizare în fiecare săptămână (engleză generală A), fie 22,5 ore de școlarizare în fiecare săptămână (engleză generală B). (Limba engleză generală A nu se desfășoară în perioada acoperită de cursul de vară.)

Învățământ

Colegiul Melton îi salută pe elevi pe tot parcursul anului, cu excepția celor două săptămâni de Crăciun. Cursurile noastre de engleză generală vizează adulții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în scopuri educaționale sau profesionale. Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere. Fiecare elev are un tutore personal care să monitorizeze progresul și să ofere încurajări și sfaturi. Aceste tutoriale sunt incluse în taxe, dar nu le numărăm ca timp de școlarizare! Tutorul dvs. vă va ajuta să vă planificați studiul și să vă adaptați învățarea la nevoile dvs., aceasta se va concentra în special pe contul dvs. Melton E-learning. Mulți dintre studenții noștri continuă să urmeze un examen IELTS (Colegiul Melton este singurul centru IELTS din York) pentru a-și continua studiile la o universitate britanică.

General English A: Program de jumătate de zi

Pentru studenții care nu au timp să urmeze programul de curs general de limba engleză, oferim o alternativă de 15 ore de școlarizare pe săptămână. Vârsta minimă este de 18 ani. Vă rugăm să rețineți că acest curs nu se desfășoară în perioada cursului de vară (25 iunie - 3 septembrie 2017).

General English B: Program de zi

Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere. Elevii primesc 22,5 ore de școlarizare în fiecare săptămână. În plus față de cursurile de dimineață, un program de după-amiază atent structurat include lectură suplimentară, practică de ascultare, abilități de vorbire (inclusiv prezentări conduse de studenți) și abilități de studiu pentru a vă ajuta să profitați la maximum de cursul dvs. (În timpul verii, elevii cursului general pot împărtăși cursuri cu elevii mai vechi de cursuri de vară. Vârsta minimă este de 16 ani. Cu toate acestea, studenții cu vârste între 16 și 17 ani nu se pot alătura cursului de engleză generală în timpul verii, cu excepția cazului în care cursul lor se termină după vară.) Ca toate cursurile Melton College, orele de predare sunt orele de predare și nu includ pauze, tutoriale sau pregătire.

Ghidate de e-learning

Toți elevii cursului de limbă engleză pot utiliza sistemul de e-learning Melton College Guided. Acest mediu virtual îi ajută pe studenți să-și planifice studiile, să contacteze alți studenți și să participe la viața socială a Colegiului. Elevii continuă să aibă acces la sistem timp de 3 luni după plecarea lor.

Puncte cheie

  • Vârsta minimă engleză generală A: 18
  • Vârsta minimă engleză generală B: 16 (18 în perioada cursului de vară)
  • Vârsta maximă: n / a
  • Dimensiunea maximă a clasei: 14
  • Dimensiunea medie a clasei (2016): 7

Majoritatea studenților de la cursul de engleză generală au vârsta de peste 23 de ani. Elevii mai în vârstă sunt bineveniți să se alăture întregului an.

orar

Colegiul Melton îi salută pe elevi pe tot parcursul anului, cu excepția celor două săptămâni de Crăciun. Programul nostru include un echilibru de gramatică, vorbire, citire, ascultare și scriere.

Fiecare elev are un tutore personal care să monitorizeze progresul și să ofere încurajări și sfaturi. Aranjăm un program social complet și variat și vă putem prezenta cluburilor și societăților sportive locale.

Cursul de engleză generală se desfășoară de luni până vineri între orele 09: 15-12: 45 (engleză generală A) sau 09: 15-15: 15 (engleză generală B). Engleza generală A are 15 clase de câte 60 de minute în fiecare săptămână. Engleza generală B are 25 de clase pe săptămână, 3 clase de 60 de minute și 2 clase de câte 45 de minute pe zi. În plus, toți elevii au un tutorial față-în-față în prima săptămână și apoi la fiecare două săptămâni. Excursiile sunt aranjate în mod regulat. Există uneori o taxă pentru activități și întotdeauna o taxă pentru excursii.

Taxe de școlarizare

  • Taxa de rezervare: £ 75
  • Engleză generală A: £ 230.00
  • Engleză generală B: £ 265.00
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Melton College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
1 an
La zi
Price
230 GBP
- Engleză generală A; 265 GBP - Engleză generală B
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date