Cursul de Aur este deschis oricui peste 50 de ani care vrea să petreacă mult timp în compania unor adulți asemănători. Cursul oferă un amestec de lecții de engleză, activități sociale, vizite și excursii.

Cursul este o cursă de 15 ore de engleză generală de la 09: 30-13: 00, de luni până vineri, urmată de un program de după-amiază și de seară. 2 clase de câte 90 de minute pe zi. Vârsta minimă 50. Dimensiunea maximă a clasei 14.

Fiind unul dintre cele mai istorice orașe din Europa, York, cu o bogată viață culturală, este o locație ideală pentru cursuri pentru studenții mai în vârstă.

Centrul fără trafic are o gamă largă de baruri și restaurante; Precum și una dintre cele mai bune selecții de magazine din nordul Angliei.

Clasele "numai pentru aur"

Știm că studenții cu 50+ cursuri preferă să se afle într-o clasă cu studenți de aceeași vârstă, astfel încât să garantăm clasele "numai de aur" la următoarele niveluri: pre-intermediare, intermediare și avansate.

Programul de după-amiază

Programul de după-amiază este conceput pentru minorii mai în vârstă. Vizitele sunt ghidate de un membru senior al colegiului. Cursul se termină cu o cină de rămas bun la cel mai bun restaurant din York, o modalitate excelentă de a încheia o ședere memorabilă. Programul de după-amiază și de seară asigură participanților să vadă cât mai mult posibil de York și de o parte din zona înconjurătoare.

Puncte cheie

  • 15 ore de școlarizare pe săptămână plus un program complet după-amiaza
  • Dimensiunea maximă a clasei: 14
  • Dimensiunea medie a clasei (2016): 4
  • Vârsta minimă: 50
  • Numai 50+ clase
  • Program plin de după-amiază
  • Mesele cu profesorii
  • Ajunul cina

Garantăm până la 3 niveluri de aur pentru fiecare curs.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Melton College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
1 - 4 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date