Read the Official Description

  • 20 de ore pe săptămână: General francez în grupuri de 12 studenți max, de luni până vineri - 4 lecții de gătit de clasă la "1's Atelier des chefs", patru ori pe săptămână, de marți până vineri, maxim 15 participanți.

Toate clasele de gătit sunt exploatate de către bucatari francezi profesionisti cu mare experienta, care au un scop comun: de a împărtăși pasiunea lor pentru hrană, prin retete delicioase, care pot fi recreate la domiciliu din nou și din nou. Lecțiile de gătit avea loc într-o gătit foarte profesionist și bine echipate.

Găti un fel principal dar delicios simplu în doar 30 de minute înainte de relaxare peste cu colegii dumneavoastră.

Acest program este disponibil pe tot parcursul anului pentru toate nivelurile, cu excepția incepatori.

Orar: cursuri 09:00 - 12:15 și de gătit de la 13:00 la 13:30, după care masa de pranz cu colegii dvs. în "terasele Vieux Port"!

Preturi

  • 273 EUR - 1 săptămână - 526 EUR - 2 săptămâni - 784 de euro - 3 săptămâni - 1042 EUR - 4 săptămâni

Cazare

Când vii la Marsilia, unde stai este foarte important. Vă vom ghida printr-o gamă largă de opțiuni de cazare. Te vom ajuta, de asemenea, atunci când vă decideți să schimbați în care locuiți. Puteți alege o reședință, hotel, o familie gazda primitoare. Oriunde te-ai sta, vei amesteca cu o mulțime de oameni și să fie capabil de a practica franceză ta. O gamă largă de opțiuni de cazare sunt disponibile. Nostru de In-Scoala de muncă Cazare echipă pentru a se asigura ca va putem oferi cea mai buna selectie de alegere de cazare.

See 4 more programs offered by Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 săptămână
La zi
Price
273 EUR
1 săptămână (+ alte cheltuieli)
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment