Read the Official Description

Curs: engleză ca a doua limbă (ESL)

Despre ESL sau limba engleza ca a doua limbă de program de la American National School Colegiul de Educație Continuă

Știm că realizarea visele si obiectivele de multe ori cere să învețe limba engleză în primul rând. Una dintre cele mai importante școli de limba engleză în Statele Unite ale Americii, Institutul Iverson este singurul calificat pentru a furniza programe și cursuri care vă va învăța engleza ca a doua limbă (ESL).

La Colegiul Național american, engleza ca un program de doua limbă este una dintre cele mai cuprinzătoare și programele cele mai complete disponibile oriunde în Statele Unite ale Americii. Acest program de instruire se concentrează pe dezvoltarea de ascultare, citire, scriere, vorbire (conversație), și gramatica la toate nivelurile de curriculum-ului. Cursurile sunt concepute în așa fel încât abilitățile sunt dezvoltate succesiv, cu elementele de limba engleză au identificat și predat, în scopul de dificultate pentru a include cele necesare pentru a avea succes în limba engleză la început, nivelurile intermediare scăzute intermediar, și mari.

Colegiul National american oferă dimensiuni confortabile, de clasă, pentru a permite tuturor elevilor pentru a obține atenția individualizată necesare pentru a fi de succes în procesul de învățare a limbii engleze.

În cazul în care călătoriți din străinătate, a lua cursuri ESL la Colegiul Național american este o modalitate foarte bună de a vă cufunda în cultura americană și experiența de prima mana frumusețea modul de viata american în timp ce învață să vorbească și să interacționeze cu vorbitori de limba engleza.

Rezumatul programului

Obiectivul programului este de a contribui la dezvoltarea competențelor de limba engleza ca limba a doua pentru acei studenți care au cunoștințe existente, de formare, și / sau de competențe și pentru a elimina bariera de limba engleză, care să permită absolvenților să utilizeze competențe profesionale existente.

Scopul programului este de a se concentra pe dezvoltarea de ascultare, citire, scriere, vorbire (conversație), și gramatica la toate nivelurile de curriculum-ului și de a dezvolta locuri de muncă care doresc abilitățile necesare pentru a concura în piața existentă.

Timpul aproximativ pentru finalizarea engleză ca un program de doua limbă este cincizeci și șase (56) de săptămâni. Săptămâni academice sunt definite ca săptămâni reale din tribunele stadionului excepția sărbătorilor, pauze de școală, și de zile meteorologice nefavorabile.

Datele de completare curs sunt supuse de a participa 18 ore pe săptămână.

See 4 more programs offered by American National College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
56 săptămâni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date