Curs de toamnă limba chineză

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de toamnă limba chineză

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Chineză Limba de toamnă Curs

PREZENTARE GENERALĂ

Noi oferim non-grad cursuri de limba chineză pentru incepator, elementar, intermediar și avansați. Cursul nostru semestru toamnă începe la 3 septembrie și se execută până în ianuarie.

ore de clasă sunt de luni până vineri, cu 12 de ore pe săptămână, plus mai multe sesiuni culturale chineze și ateliere de HSK.

Vin la XJTLU pentru a învăța limba cea mai vorbită pe scară largă în lume, precum și a experimenta cultura locală chineză.

DE CE studiul nostru de limba chineză cursuri de scurta durata?

DIMENSIUNI MICI DIN CLASA

Dimensiunile mici de clasă pentru a permite o participare mai activă și atenție la nevoile individuale de student.

ADAPTATE LA NIVELUL DVS.

Ca parte a modelului nostru unic de instruire acoperim 1-5 HSK, cu posibilitatea de a studia niveluri mai ridicate în cazul în care există o cerere suficientă. Vei fi înscris în nivelul adecvat pentru nevoile dumneavoastra. Clase combină o abordare de comunicare cu predare bazate pe sarcini și învățare în clasă.

Corpului profesoral

Premiat tutorii noastre de limba chineză sunt pe deplin certificate pentru a preda chineza mandarină și au o experiență substanțială de predare chineză ca o limbă străină, atât în ​​China, cât și internațional.

PARTNER LIMBA DEDICAT

Vei fi asociat cu un partener de limbă maternă vorbitor de limba care va ajuta să vă practica chineză, examinați vocabular nou, sau chiar să se adapteze la viața locală.

EXCURSII

Veti lua parte la excursii pe teren la nivel local în Suzhou sau în alte orașe pentru a vă ajuta să dobândească o înțelegere în cultura tradițională chineză.

Cunoștințe și competențe

 • Aflați mai multe module, care combină o abordare de comunicare cu predare bazată pe sarcină pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba chineză
 • Pereche cu un partener de limbă vorbind nativ pentru a vă ajuta să practica chineză, examinați noile texte de vocabular și de clasă, sau chiar să se adapteze la viața locală
 • Dezvolte abilitățile cu comunicarea reală cu oamenii locale din China pentru a vă ajuta să vă simțiți mai relaxat și încrezător atunci când vorbești cu vorbitori nativi
 • excursii culturale în fiecare an, ajutor academic vă obține o imagine în cultura tradițională chineză și experimenta diversitatea bogată a vieții locale.

Taxe

Taxe

RMB 8.500 pe semestru (inclusiv cărți de text și clasele de experiență culturală, dar excluzând orice excursii suplimentare câmp opțional).

Reducere

Va oferim o reducere de 40 la suta la taxele de mai sus pentru anumite tipuri de elevi:

 • Studenții care deja studiază pentru un grad la XJTLU
 • Personalul XJTLU și partenerii lor
 • Universitatea din Liverpool studenți, inclusiv cei care studiază la XJTLU pe an în programul de China
 • Cei care vor începe să o licență sau diplomă de studii postuniversitare la XJTLU, în septembrie 2017.

APLICARE

Cererile trebuie depuse prin intermediul sistemului nostru de aplicare on-line:

 1. Faceți clic pe / atingeți linkul APLICA
 2. Creați un cont sau să vă autentificați la contul existent
 3. Completați aplicația

Odată ce contul dvs. aplicație este creat cu succes, introduceți toate informațiile solicitate în formularul de cerere cu atenție și asigurați-vă că informațiile furnizate sunt corecte, complete și actualizate. Încărcați documentele necesare pentru câmpurile corespunzătoare.

S-ar putea log-in pentru a vizualiza formularul de cerere, în orice moment și încărcați orice documente justificative rămase.

Notă:

Termenul-limită pentru înscriere este 15 iulie 2017. Dacă nu aveți nevoie de viză pentru a studia în China, puteți aplica până la o săptămână înainte de începerea datei de curs.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 semestru
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,500 CNY
pe semestru
Locations
China - Suzhou, Jiangsu
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
China - Suzhou, Jiangsu
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala