Read the Official Description

Curs de programare IT - Programul competențe în Design baze de date și implementarea bazelor de date


Certificare

După finalizarea cu succes a programului, în cazul în care cursantul se dovedește a fi "competent" în PoE, elevul va primi o scrisoare Damelin a rezultatelor care să specifice standardele de unitate acoperite și Damelin se va aplica MICT SETA în numele elevului pentru aprobarea de competență în raport cu standardele unitare acoperite, împreună cu creditele obținute. După finalizarea cu succes a programului, și scrierea de tip internațional, de exemplu, Microsoft Certified Database Administration (MCDBA), elevul va primi un Certificat de MCDBA de la Microsoft.


Cerințe de intrare

  • Abilitățile fundamentale în limba engleză și matematică la nivel de CNC 4/Grade 12 sau echivalent
  • Abilitatea de a folosi un calculator personal competentDurata cursului

Durata programului este de 118 oră și de școlarizare este de față-în-față pe baza orelor teoretice CNC. Aceasta exclude timp pentru a finaliza evaluările, nu de cercetare și studiu individual. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptămânii, în seara, sau în zilele de sâmbătă.


Desigur Intro

Acest program se concentrează pe aspectele practice ale implementării bazei de date relaționale. Acesta se referă la punerea în aplicare a bazelor de date într-un pachet de software care cursanții vor dobândi abilități de a crea baze de date, formulare, rapoarte, interogări și baze de date, de asemenea, menținerea. Acest program competențe este parte a unei calificări complete, care este mapat la un grup de standarde unitate luată dintr-un program care este acreditat de SETA MICT, Certificat anume Națională în domeniul tehnologiei informației: Sisteme de Dezvoltare, SAQA ID 48872, nivelul CNC 5, 131 de credite.
g în proiectarea și crearea de pagini web utilizabile. La sfarsitul acestui curs, utilizatorii vor înțelege și să fie capabil să explice terminologia comune asociate cu Internet. Ei vor putea folosi o varietate de instrumente pentru a le ajuta să proiectarea și publica pagini web care sunt atât de interesant și mai ușor de utilizat. Chiar dacă acest lucru este un curs de nivel intermediar (elevii vor fi de așteptat să facă doar introductiv de programare client-side), elevii vor fi dat expunerea semnificativă la subiecte mai avansate, cum ar fi HTML mână-codare, CSS (Cascading Style Sheets), JavaScript programare, realizarea de pagini web și site-uri cu uzabilitate bună, și grafice formate de fișiere, manipulare și pregătire. Acest program competențe este parte a unei calificări complete, care este mapat la un grup de standarde unitate luată dintr-un program care este acreditat de SETA MICT, Certificat anume Națională în domeniul tehnologiei informației: Dezvoltarea sistemelor SAQA ID 48872, nivelul CNC 5, 131 de credite.

Program taught in:
Engleză

See 137 more programs offered by Damelin Part Time »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
118 ore
Part time
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date