curs de pregătire IELTS

New Zealand Institute of Studies

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

curs de pregătire IELTS

New Zealand Institute of Studies

IELTS Curs de Pregătire

IELTS este Sistemul International English Language Testing, dovedit testul lume limba engleză. Aproape de 6000 de organizatii si mai mult de 1,4 milioane de factorii de testare din întreaga lume au încredere și recunosc IELTS ca un indicator sigur, valabile și de încredere de adevărat-la-viata abilitatea de a comunica în limba engleză pentru Educație, imigrație și profesionale de acreditare.

IELTS este gestionat în comun de către British Council, IDP: IELTS Australia si Universitatea din Cambridge ESOL Examinations (Cambridge ESOL), prin mai mult de 500 de locații din 130 de țări.


Clasa Descriere

NZIoS oferă cursuri de pregătire IELTS, după cum urmează:

Intensive IELTS / IELTS Ateliere

Intensive IELTS = Acesta este un curs de pregătire IELTS full-time. Clasa noastra IELTS îi ajută pe elevi să se familiarizeze și să se pregătească pentru a fi gata și de succes în testul IELTS.Clasa IELTS este predată de către o IELTS examinator cu experiență, care înțelege pe deplin procesul de examen și criteriile necesare.

Ateliere IELTS = Aceste ateliere sunt dezvoltate pentru a oferi studenților cu cunoștințele și practica gata să ia examenul IELTS. Acestea sunt concepute special pentru acei studenți care au în vedere luând examenul IELTS în viitorul apropiat. Atelierele IELTS sunt împărțite în două secțiuni, Tutorial și secțiunea seminar.

Workshop Tutorial IELTS se concentrează pe studenții care lucrează în grupuri mici sau unu-la-unu cu profesorul, în care elevii sunt capabili de a primi informații și cunoștințe intensive.

IELTS studenți atelier seminar participa la un grup mare prelegere în care profesorul vorbește despre aptitudini, sfaturi și strategii pentru a lua examenul IELTS. Acest lucru este mai puțin intensă și are contact mai personal cu profesorul. Cu toate acestea, este potrivit pentru acei studenți care au nevoie de doar obținerea unor puncte si strategii importante pentru examen.

În general, atelierele IELTS va permite studenților să practice și să se pregătească ei înșiși pentru a reale de încercare IELTS cu o înaltă calificare și cu experiență Profesor IELTS.


Profil absolvent

Studenții care finalizează cu succes aceste programe IELTS vor fi:

  • Complet pregătit pentru examenul IELTS
  • Abilitatea de a gestiona timpul eficient în timp ce un examen IELTS
  • Abilitatea de a înțelege natura întrebări examen și așteptările de examinator.
  • Obține rezultate scor mai mare
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Noua Zeelandă - Auckland, Auckland
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Noua Zeelandă - Auckland, Auckland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala