Curs axat pe retușare și manipulare a imaginii în publicitate, modă și de lucru al autorului, care explorează proceduri avansate și resurse specifice pentru fiecare domeniu.

Conceput pentru a oferi studenților o măiestrie de tehnici de post-producție și de a stimula abilitățile lor creatoare; concepute pentru a realiza imagini de mare impact, în cadrul creației contemporane.

Impactul asupra aspecte esențiale, cum ar fi aplicarea fotografia de abilități învățate; definind o conceptual și estetic, în care acestea trebuie să obiectiv subordonat; metodologie proprie și de lucru al fiecărui sector profesional.

Studentul exploreaza metode de imprimare și este familiar cu o gamă largă de soluții de foto, există pe piață astăzi.

Include o secțiune pe CGI (imagini generate de calculator), pentru a învăța și practica crearea de imagini generate de computer. Aceasta tehnologie permite integrarea de obiecte virtuale într-un mediu fotografic reală, lucru de zi cu zi în lumea de publicitate și de creație artistică.

Pentru a realiza ai nevoie de o bază bună de post-productie cu Adobe Photoshop.

După ce a făcut și depăși dovezi relevante, elevii vor fi dobândit capacitatea și securitatea la propriu cu succes post-productie fotografice și să își ofere serviciile în Retoucher piață profesional.

Vezi 13 mai multe cursuri de la GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
8 luni
Part time
Price
2,300 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare