Curs de perfecționare a tehnicilor culinare

Basque Culinary Center

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de perfecționare a tehnicilor culinare

Basque Culinary Center

Ați studiat modul de gătit și ați simțit că mai aveți multe de învățat? Aveți o experiență îndelungată ca bucătar, dar nu ați fost instruiți în mod oficial?

Pe parcursul a cinci săptămâni de formare intensivă, studenții, ghidat de tutori ai Centrului culinar basc, își vor perfecționa tehnicile culinare; o călătorie prin toate tehnicile de manipulare și conservare, procesul de gătit, patiseria și introducerea în tendințele avangardei, toate acestea vă vor permite să vă consolidați cunoștințele și să dobândiți noi abilități în pregătirea și prezentarea mâncărurilor.

Programul

Acest program de specializare este destinat specialiștilor din domeniu, cu formare formală și / sau experiență de muncă anterioară în domeniu.

Programul dezvoltă următoarele domenii de cunoștințe:

1. INTRODUCERE ÎN COOKER CU LOGICA

Istorie, analiză senzorială, chimie culinară și calitatea alimentelor.

2. TEHNICI CULINARE:

Fundamente, aplicații și pregătirea felurilor de mâncare asociate

  • Tehnici de manipulare și conservare a alimentelor
  • Tehnici de gătit aplicate preparării produselor alimentare
  • Fabricarea de bază a patiseriei pentru restaurante: prăjituri, produse de patiserie, înghețate și sorbetă.
  • Bakery de bază: metodologie, tehnici și echipamente.
  • Alte tehnici:
    • "În prim plan ... o privire la bucătăria modernistă"
    • Tehnici noi: geluri și agenți de îngroșare, spume și emulsii
    • Produse noi: obulato, carta fata, maltodextrina
    • Servirea și pregătirea: tacâmuri și tacâmuri
    • Procesele creative

80% din programul de instruire se desfășoară în ateliere practice, folosind metodologia "învățare prin practică".

Calendar

DATE TIMP: de la 2 mai 2007 la 2 iunie 2018

CALENDAR: de luni până vineri de la 15:00 la 20:00

NUMĂRUL LOCURILOR: 20

ÎNREGISTRARE: perioada de înregistrare va începe în decembrie 2017 până când toate locurile vor fi alocate

Metodologie

80% din programul de instruire se desfășoară în ateliere practice, folosind metodologia "învățare prin practică"

  • Explicații explicative și fundații tehnice
  • Aplicarea practică a fiecărei tehnici și pregătirea recipientelor asociate
  • Atelierele senzoriale
  • Vizite la restaurant

PROFESORI

Programul beneficiază de o echipă academică formată din:

  • Tutorii gastronomiei din Centrul culinar basc
  • Oaspeții bucătari
  • Experți în diferite domenii ale cunoașterii: istoria gătitului, analiza senzorială și chimia culinară.

Taxe / subvenții

Taxele pentru programul complet sunt de 2.500 €, care trebuie plătite după cum urmează:

  • € 150 la momentul depunerii cererii pentru un loc (rambursabil integral în cazul în care nu este admis).
  • 40% din taxe, adică 940 EUR atunci când a fost confirmată acceptarea, pentru a rezerva locul în curs.
  • 60% din taxe, adică 1,410 euro cu două săptămâni înainte de începerea programului.

Aceasta include:

  • materiale didactice
  • Uniformă
  • Vizite de studiu

Opțiuni de finanțare

Centrul culinar bască are acorduri speciale de finanțare cu diverse organizații financiare.

Opțiuni pentru reducere

Rambursabil (parțial sau integral) prin Fundación Tripartita.

Asistență cu cazare

Biroul de informații al studenților din cadrul facultății va furniza informațiile necesare și îi va ajuta pe studenți să caute locuințe și case comune.

Pentru acei studenți care doresc să studieze doar unul dintre module, taxa va fi de 1.000 €, care va fi plătită după cum urmează:

  • € 150 la momentul depunerii cererii pentru un loc (rambursabil integral în cazul în care nu este admis).
  • Restul de taxe, 850 EUR înainte de începerea cursului, pentru a rezerva un loc pe curs.

Admitere

Centrul culinar basc are un sistem de admitere care are ca scop asigurarea faptului că studenții noștri au nivelul academic și competențele personale necesare pentru a finaliza cu succes un plan de studiu inovativ și exigent.

Pre-înregistrare

Elevii care doresc să fie luați în considerare trebuie să trimită următoarele, fie prin e-mail, fie prin poștă obișnuită:

  • Formularul de cerere completat
  • O copie a Curriculum Vitae
  • Documente care acreditează educația și / sau experiența lor
  • O fotografie de mărimea pașaportului
  • Fotocopie de identitate națională sau pașaport
  • Declarația personală a solicitantului în sprijinul cererii sale
  • Taxa de înregistrare, integral rambursabilă în totalitate în cazul în care nu este admisă. Această taxă este de 150 de euro.

Perioada de depunere a cererilor

Perioada de aplicare va rămâne deschisă până când toate locurile vor fi alocate. Numărul maxim de studenți care vor fi admiși este de 16. Solicitanții vor fi notificați asupra rezultatului cererii în termen de o lună.

Pentru orice solicitări suplimentare privind cerințele cursului sau procesul de admitere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la cursos@bculinary.com

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mai 2019
Duration
Durata
5 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
25,000 EUR
Locations
Spania - San Sebastián, Basque Country
Data începerii : Mai 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mai 2019
Spania - San Sebastián, Basque Country
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala