Curs de patiserie italiană

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de patiserie italiană

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Curs de patiserie italiană

Trei săptămâni de lecții teoretice și practice și posibilitatea de a se pregăti ca profesor de patiserie italiană.

ICIF a creat cursul de patiserie italiană în colaborare cu federația italiană de patiserie, înghețată și ciocolată .

Programul cursului oferă lecții de demonstrație deținute de profesioniștii de patiserie, Maestrul de înghețată Master și Master Chocolatier, instruiți de către Federația Italiană de Patiserie. Tematica cursului se concentrează pe toate preparatele de patiserie italiană și de artă italiană de cofetărie, de la aluatul de bază, până la cremele de stil italian, la produse de patiserie mici, cu privire la dulciurile tradiționale regionale și deserturile creative moderne, designul tortului și ciocolata manuală metode de temperare, decorațiuni cu lecții de ciocolată și înghețată. Instruirea este completată de vizite educaționale la companii din sectorul de cofetărie. Cursul este în limba italiană, iar profesorii sunt susținuți de un interpret în limba engleză .

Numărul minim de participanți: 12.

Durată

Cursul are o durată totală de 3 săptămâni de lecții teoretico-practice la Institut.

Acest curs nu include formarea practică la facilitățile exterioare.

Se pot înscrie la curs

  • Italieni și străini specialiști în alimentație și vin
  • Italieni și străini amatori și entuziaști gastronomici.

Programul cursului

PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

luni

  • Produse de brutarie pentru micul dejun:
  • Croissant
  • Panglică din ciocolată
  • Opt forma de brioșe cu cremă
  • Ciocolata Girella

marţi

Produse de brutarie pentru micul dejun:

  • Brioșă venețiană cu cremă
  • Tort de prune
  • Clătită
  • Briose

miercuri

Burete:

  • Burete clasic (brichetă ușoară / biciul mediu bătut)
  • Burete (ciocolată, migdale)
  • Margherita aluat (cu adaos de oua si unt)

joi

Burete:

  • Preparate de pregatire de buruieni (migdale)
  • Roulò (fistic, migdale)
  • Sacher
  • Biscuit

vineri

Dulciuri de patiserie dulci:

  • Dulciuri clasice dulci
  • Bomboane de patiserie biscuiti (ciocolata, alune)
  • Alimente de patiserie din alune (pentru tartle)

A DOUA SAPTAMANA

luni

Dulciuri de patiserie dulci:

  • Bomboane subtiri dulci shortcrust (pentru biscuiți și torturi)
  • Dulciuri dulci Milano dulce (pentru dulciuri și creme)
  • Gălbenii dulci de patiserie dulce

marţi

Puff Pastry:

  • Puff Pastry (Slab în unt / Mediu în cantitate de unt / Bogat în unt)
  • Cannoli (smântână, sabayon)
  • Trandafiri de trandafiri
  • Ștrudel de mere

miercuri

Crema de patiserie, Bignè și Meringues:

  • Bignè (masa greu / masă medie / masa ușoară)
  • Crema de patiserie (ciocolată, fistic, Chantilly)
  • Cremă roșie, cremă de unt
  • Crema engleză
  • Meringues (clasic, stil italian)

joi

Bavareze și muse:

  • Bavarian cu creme
  • Bavarian cu fructe
  • Spuma de ciocolata
  • Strawberries Mousse
  • Mousse de cafea

vineri

Semifreddos și Ganache:

  • Crem Parfait
  • Fruit Parfait
  • Apă Ganache
  • Băiat Ganache
  • Ganache pentru acoperire

SĂPTĂMÂNA

luni

Chocolaterie - Tehnici de producție și decorare cu ciocolată:

  • Temperarea ciocolatei
  • Decorarea conului
  • Praline (ciocolată albă, alune, fistic)

marţi

Design de tort - tehnici de decorare:

  • Acoperire în pastele de zahăr
  • Tehnici de modelare cu paste de zahăr (animale, desene animate, ceremonii)
  • Tehnica de flori de arta cu paste de zahar (Clădire de flori, umbrire a culorii)

miercuri

Tehnici de decorare:

  • Icing (reteta, decorarea conului)
  • aerograf

Zahăr artistic - Isomalt:

  • Descrierea artistică a zahărului
  • Tehnici de procesare (turnate, întinse, suflate)
  • Echipament de bază

joi

Inghetata:

  • Crema de înghețată pe bază de cremă
  • Înghețată pe bază de fructe
  • șerbeturi
  • Înghețată și plăcinte de desert de înghețată
  • Înghețată
  • Affogati
  • Granit

vineri

  • EXAMINAREA FINALĂ Consegna și prezentarea CERTIFICATELOR DE PARTICIPARE și DIPLOME

sâmbătă

  • Vizita externă organizată de Institut la un laborator de ciocolată și degustări
  • Vizita externă organizată de Institut pentru compania "Albertengo Panettoni"

Taxele cursului

Taxa pentru Cursul de Patiserie italiană este de 4.000,00 Euro. Este posibil să se înscrie și pentru o perioadă de 1 săptămână, taxa pentru modulul din prima și a doua săptămână este de 1.300,00 Euro pentru 5 zile de lecții pe săptămână, în timp ce pentru modulul din a treia săptămână taxa este de 1.400,00 Euro pentru 6 zile de lecții. Taxa pentru curs include:

  • Cazare la Pensiunea ICIF într-un apartament mic (compus din două dormitoare cu una, două sau trei paturi și o baie) și un mic dejun de 3 săptămâni
  • Mese la Institut de luni până sâmbătă (Școala este închisă duminică și în sărbătorile naționale) timp de 3 săptămâni
  • Lecții teoretico-practice așa cum este indicat în program
  • Materiale de predare (broșuri de rețetă, sisteme audio-video etc.)
  • Alimente și produse vitivinicole pentru lecții
  • Folosirea echipamentului și a ustensilelor în timpul lecțiilor din diferite laboratoare
  • O uniformă completă a bucătarului: o jachetă de bucătar cu sigla ICIF , o pereche de pantaloni șefi și un șorț cu sigla ICIF
  • Asistență înainte de începerea cursului pentru solicitarea și eliberarea vizelor de studiu, dacă este necesar
  • Certificat de participare la Institutul ICIF la finalizarea cursului și Diplomă oficială acordată de Federația Italiană de Patiserie.

Orice altceva care nu este specificat în mod expres mai sus nu este inclus.

TAXE SUPLIMENTARE CARE NU SUNT INCLUSE LA TAXA CURSULUI:

  • 50 € pentru asigurarea de sănătate care acoperă cheltuielile medicale de bază și cheltuielile sau recuperarea la Spital doar pentru accidente în timpul timpului de lucru pe întreaga perioadă a cursului (numai dacă studentul nu prevede deja o Asigurare Sanitară în propriul său țară).
  • 50 € pentru cei care intenționează să profite de transferul de grup în grup doar la sosirea în Italia, organizat de Institutul ICIF duminică înainte de începerea cursului, de pe aeroportul din Milano Malpensa. Plata celor 50 de euro se poate face în soldul cursului prin transfer bancar sau în numerar sau prin card de credit la biroul Direcției ICIF în prima zi a cursului.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană


Ultima actualizare March 27, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Mai 13, 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,000 EUR
Locations
Italia - Turin, Piedmont
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Mai 13, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Noem. 4, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Italia - Turin, Piedmont
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mai 13, 2019
Italia - Turin, Piedmont
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Noem. 4, 2019
Italia - Turin, Piedmont
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

ICIF Course on Italian Pastry