Curs de moda Coafura

Acest curs Stilist Moda va permite studenților să dezvolte simțul stylizing moda nu numai cu mare gust. Stilisti de moda trebuie să păstreze întotdeauna în vedere faptul că acestea au prea considerare o serie de factori: cum să se potrivească haine pentru a flata toate tipurile de dimensiuni și forme ale corpului, cum să poarte haine adecvate stofă timp, locul și situația, sau cum să fie tendință conștientă pentru a face o campanie ochi prinderea. Fie că doriți să fie un stilist de cumparator persional sau photoshootin stilist, acest curs vă va permite să-și extindă cunoștințele despre styling cum sa se imbrace in fiecare situatie.


Cursul include exercitii pe amestecare și de potrivire pentru noi modalități de a te imbraci, analiza moda stradă, coordonarea o tinuta sub buget și mai mult. Va trebui să descoperi tot felul de magazine din Milano, devenind un stilist în timp ce se bucură de capitala modei.


Cursul presupune Photoshop si internet. Studentul va colecta informații prin intermediul internetului și aspect se prezenta la portofoliul lor, folosind Photoshop.


Lucru finală: stilist Portofoliu


Curs de învățare Rezultatele


- Utilizarea de Adobe: Photoshop
- Gain mod italian stylizing moda
- Abilitatea de a comunica Gain noile tendințe în mod clar vizual
- Capacitatea de Gain de a crea pentru clientii dumneavoastra viitoare moda conștient țintă pare - invata cum sa se imbrace stilul dvs.
- Cunoașterea Gain a icoanelor trecut si designeri
- Tendința Deveniti constient de stil din întreaga lume
- Recunoașterea numele țesături (înțelegere, care țesături sunt mai potrivite pentru diferite figuri si elemente)


Va dezvolta un sentiment de stil din diferite puncte de vedere, în funcție de persoană și de ocazie. De asemenea, veți învăța cum există multe stil diferit peste tot în lume, se uită la moda din toata lumea.


De asemenea, veți învăța cum să utilizați Adobe Photoshop, de amestecare și de potrivire articole de îmbrăcăminte și crearea și piese noi, folosind instrumente tehnice.


În timpul cursului studentul va crea o carte care poate fi folosit ca o lucrare de prezentare portofoliu personal. Vezi un eșantion de Virtual Portofoliu Web


Level: incepatori


Material: Notebook - Laptop calculator - stick de memorie USB - Photoshop - (versiune de încercare 30 zile bine)

Disponibil Program Durata de zi două săptămâni - Full-time - 4 zile pe săptămână (de luni până joi) Taxa de participare: € 1.500 (Lecții Photoshop inclus) pe timp de zi 3 săptămâni -Full-de timp 4 zile pe săptămână (de luni până joi) Taxa de participare: € 1.700 (Lecții Photoshop inclus) pe timp de zi 3 săptămâni - Part-Time - dimineata sau dupa-amiaza - 4 zile pe săptămână (de luni până joi) Taxa de participare: € 1.300 (Lecții Photoshop inclus) Combinație de golf Moda Styling & Fashion Shotting Fashion Styling & Impuscaturi două săptămâni de moda Coafura - Full-time - 4 zile pe săptămână (de luni până joi) și o săptămâna de moda fotografiere Taxa: € 2.800 Click aici pentru programul Fashion Shootting Pentru a include 22% TVA si 180 Taxa de înscriere euro.

Cursuri deschise pe tot parcursul anului - înscriere în fiecare luni

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Milan Fashion Campus »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 - 4 săptămâni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date