Descrierea programului

IPB se execută un bine stabilit de 1 an lung Limba portugheză și teren de cultură (PLC) pentru studenții internaționali. Cursul este conceput pentru studenții înscriși în învățământul superior din străinătate Instituții (IIS), pentru a completa educația în limba portugheză și, de asemenea, pentru alți elevi și larg publicului interesat în procesul de învățare a limbii portugheze. Unele dintre unitățile de curs sunt oferite împreună cu elevii portughezi, care să permită o mai bună integrare și un mediu cultural și de limbă portugheză reale. La sfârșitul acestui 1 an lung curs, studenții vor primi un certificat în conformitate cu / de competență sale de limbă portugheză.

Profilul programului

Profilul programului cuprinde dezvoltarea de cunoștințe tehnico-științifice și profesionale competențele în domeniile de studiu ale portugheză și Științe sociale. Portugheză, Științe sociale, Altele (opțional)

Rezultatele cheie de învățare

Pentru a finaliza acest program, care nu atribuie un grad, elevii trebuie să treacă toate unitățile de formare obligatorie a planului de studiu și să demonstreze, în acest domeniu, capacitatea de a:

  1. dezvolta atitudini și comportamente care sunt potrivite pentru profesionisti cu un nivel ridicat de calificare profesională și adaptabilitate la piețele muncii și corporative;
  2. înțelege activități practice și să rezolve problemele în domeniul de aplicare a practicii profesionale;
  3. aplice cunoștințele și înțelegerea la activitățile practice ale profilului profesional respectiv.

Profile profesionale ale absolvenților

Programul în limba portugheză Limba și Cultura face parte din zona de Limbi. Absolvenții sunt calificați pentru a dezvolta o activitate profesională în profilul programului.

Acces la studii suplimentare

Următoarele pot înscrie în acest program care nu atribuie un grad: titularii de un curs de învățământ secundar sau calificări echivalente din punct de vedere; titularii de cursuri de nivel mediu sau înalt; studenții care provin din sistemele de învățământ superior din străinătate.

Regulamentele de examinare, evaluare și clasificare

Examinare și evaluare sunt reglementate prin regulamentele IPB.

Cerințe și reglementările de calificare

60 de credite ECTS. 2 semestre (1 an). 20 de săptămâni de studiu, pe semestru, full-time (40 pe an). 40 de ore pe saptamana. Totale 810 Ore totale pe semestru (1620 pe an). 1 credit corespunde la 27 de ore. (număr variabil de legatura (de predare) ore, în funcție de programul stabilit pentru fiecare unitate de curs).

Cerințe

Următoarele pot înscrie în acest program care nu atribuie un grad: titularii de un curs de învățământ secundar sau calificări echivalente din punct de vedere; titularii de cursuri de nivel mediu sau înalt; studenții care provin din sistemele de învățământ superior din străinătate.

Experienţă profesională

Nu este necesară nicio experiență de lucru.

Director de programe

Carlos Manuel Costa Teixeira (ccteixeira@ipb.pt)

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
1,090 EUR
€ 100 taxa de cerere unică, € 1 090 pentru taxele de școlarizare pe an
După locații
După dată