Curs de limba engleză

Suzhou Centennial College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de limba engleză

Suzhou Centennial College

Credential: Certificat centenar
Program Lungime: 1-3 semestre (Durata studiului depinde de testarea plasamentului)

5

Programul de învățare a limbii engleze (ELL) livrat la Suzhou Centennial College este un program intensiv, de trei niveluri, cu normă întreagă, conceput pentru studenții internaționali care doresc să-și îmbunătățească competențele în limba engleză. Acest program poate ajuta la dezvoltarea abilităților de limba engleză pentru succesul în colegiu, universitate sau carieră.

La Suzhou Centennial College se oferă trei niveluri de program de învățare a limbii engleze (ELL) de la Colegiul Centennial: Nivelul 2 (elementar), Nivelul 3 (pre-intermediar) și Nivelul 4 (intermediar). Fiecare dintre aceste trei nivele se desfășoară în fiecare semestru și sunteți plasat într-un nivel bazat pe un test de plasare diagnostic. În fiecare nivel există cinci module diferite și fiecare modul funcționează timp de trei săptămâni.

Programul pune accentul pe abilitățile de comunicare academică și se concentrează pe gramatică, citire, scriere, ascultare, vorbire și pronunție. Studiezi într-un mediu academic susținător și îți dezvolți abilitățile lingvistice prin activități de comunicare, exerciții practice, grupuri de lucru, prezentări și misiuni. Aveți acces la resurse cum ar fi laboratoarele de computer Suzhou Centennial College, resursele on-line ale bibliotecilor Centennial College și facilități de bibliotecă și agrement partajate pentru studenții din Suzhou Industrial Park (SIP).

Programul de învățare a limbii engleze oferă o experiență de învățare personalizată pentru fiecare student, bazată pe nivele de calificare separate, ceea ce o face unică. Toți elevii trebuie să efectueze un test de plasare diagnostic pentru a asigura plasarea corectă.

Programul ELL se bazează pe practici de predare și învățare comunicativă. Membrii facultății sunt cadre calificate, specializate în predarea limbilor străine, care oferă instruire și sprijin, încurajare și îndrumare.

2

Repere Programul

  • În programul de învățare a limbii engleze, îți îmbunătățești abilitățile de limba engleză înainte de următorul pas academic sau profesional, în timp ce te califici pentru a studia la Colegiul Centennial full-time și pentru a trece la alte programe Centenare.
  • Elevii care trec toate cursurile la nivelul 3 și 4 de la ELL sunt eligibili să efectueze testul de evaluare în limba engleză a Colegiului Centennial pentru a îndeplini cerințele în limba engleză pentru programele Centennial College din Toronto, Canada.
  • Programul vă oferă flexibilitatea de a fi un participant activ la învățarea proprie.
  • În timpul petrecut în program, aveți posibilitatea să locuiți în reședința colegiului și să faceți parte dintr-o comunitate studențească de sprijin și socială.
  • primiți aproximativ 320 ore de instruire pe semestru, cu o evaluare continuă pentru a măsura progresul.

Cariera Outlook

  • pregatirea carierei - pregatirea colegiului - pregatirea universitara - pregatirea cursului
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 - 3 semestre
Cu normă întreagă
Locations
China - Suzhou, Jiangsu
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
China - Suzhou, Jiangsu
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala