Curs de limba engleză: intermediar și superior intermediar

Generalități

Programul de descriere

Curs de limba engleză: Intermediar și superior

Acest curs vă va permite să Interacționează cu un nivel de fluență și spontaneitate Care facilitează interacțiunea regulată cu vorbitorii nativi și participă activ la contexte familiare care exprimă punctul dvs. de vedere.

Veți putea scrie Compuneri sau rapoarte și să prezinte motive în sprijinul sau împotriva unui anumit punct de vedere. Veți putea scrie o scrisoare care să sublinieze relevanța personală a anumitor evenimente și experiențele trecute.

Veți avea abilitățile necesare Înțelegeți discursul extins Chiar și atunci când nu este clar structurat sau semnalat în mod explicit. Puteți înțelege și urma programe de televiziune cu ușurință, texte literare lungi și complexe, articole specializate și instrucțiuni tehnice mai lungi, chiar dacă nu se referă la domeniul dvs. de interes.

Veți putea oferi în mod clar prezentări și descrieri detaliate ale subiectelor complexe, puteți scrie texte bine structurate și puteți exprima puncte de vedere la un anumit interval de timp.

Ce vă puteți aștepta la cursurile dvs.?

VORBITOR: Mă pot descurca cu majoritatea situațiilor care pot apărea în timp ce călătoresc într-o zonă în care se vorbește limba. Pot intra fără pregătire în conversație pe subiecte familiare, de interes personal sau pertinente pentru viața cotidiană (de exemplu, familie, hobby-uri, muncă, călătorii și evenimente curente). Pot să conectez expresii într-un mod simplu, pentru a descrie experiențele și evenimentele, visurile, speranțele și ambițiile mele. Pe scurt, dau motive și explicații pentru opiniile și planurile. Pot să povestesc o poveste sau să relatez complotul unei cărți sau al unui film și să descriu reacțiile mele.

ASCULTARE: Pot înțelege principalele puncte ale discursului standard clar despre aspecte familiare B1 cu care se confruntă regulat în muncă, școală, timp liber etc. Înțeleg punctul principal al multor emisiuni radio sau TV despre afacerile curente sau subiecte de interes personal sau profesional atunci când livrarea este relativ lentă și clară.

CITIND: Înțeleg principalele puncte ale discursului standard clar despre materiile familiare întâlnite frecvent la locul de muncă, la școală, la petrecere a timpului liber etc. Înțeleg punctul principal al multor emisiuni radio sau TV despre afacerile curente sau subiecte de interes personal sau profesional atunci când livrarea este relativ lentă și clară.

SCRIS: Pot scrie un text simplu conectat pe teme care sunt familiare sau de interes personal. Pot scrie scrisori personale care descriu experiențe și impresii.

Curs de fapte

Introducere curs: Nivelul 7-8-9 (B1)

Număr de ore:

  • Intensiv: 10 ore pe săptămână
  • Super intensiv: 15 ore pe săptămână
  • Intensiv plus: 20 de ore pe săptămână

Clasele sunt de luni până vineri.

Lecția lecției: 60 de minute

Mărimea clasei: Media 10, maxim 12

Varsta minima: 16 ani

Program: Dimineata si seara.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Links English Language Institute is a leading educational institution in the Ironbound – New Jersey. Our mission is to provide non-native English speaking adults with dramatically improved language sk ... Citeste mai mult

Links English Language Institute is a leading educational institution in the Ironbound – New Jersey. Our mission is to provide non-native English speaking adults with dramatically improved language skills by providing an integrated and structure-based curriculum, and by providing a small student-teacher ratio. Our students are empowered with the necessary language skills to pursue their academic goals, and /or to secure improved employment opportunities, and/or personal enrichment opportunities. Effective teaching methodology and highly qualified instructors support our mission. Citește mai puţin