Curs de limba engleză: intermediar și superior intermediar

Links English Language Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de limba engleză: intermediar și superior intermediar

Links English Language Institute

Curs de limba engleză: Intermediar și superior

Acest curs vă va permite să Interacționează cu un nivel de fluență și spontaneitate Care facilitează interacțiunea regulată cu vorbitorii nativi și participă activ la contexte familiare care exprimă punctul dvs. de vedere.

Veți putea scrie Compuneri sau rapoarte și să prezinte motive în sprijinul sau împotriva unui anumit punct de vedere. Veți putea scrie o scrisoare care să sublinieze relevanța personală a anumitor evenimente și experiențele trecute.

Veți avea abilitățile necesare Înțelegeți discursul extins Chiar și atunci când nu este clar structurat sau semnalat în mod explicit. Puteți înțelege și urma programe de televiziune cu ușurință, texte literare lungi și complexe, articole specializate și instrucțiuni tehnice mai lungi, chiar dacă nu se referă la domeniul dvs. de interes.

Veți putea oferi în mod clar prezentări și descrieri detaliate ale subiectelor complexe, puteți scrie texte bine structurate și puteți exprima puncte de vedere la un anumit interval de timp.

Ce vă puteți aștepta la cursurile dvs.?

VORBITOR: Mă pot descurca cu majoritatea situațiilor care pot apărea în timp ce călătoresc într-o zonă în care se vorbește limba. Pot intra fără pregătire în conversație pe subiecte familiare, de interes personal sau pertinente pentru viața cotidiană (de exemplu, familie, hobby-uri, muncă, călătorii și evenimente curente). Pot să conectez expresii într-un mod simplu, pentru a descrie experiențele și evenimentele, visurile, speranțele și ambițiile mele. Pe scurt, dau motive și explicații pentru opiniile și planurile. Pot să povestesc o poveste sau să relatez complotul unei cărți sau al unui film și să descriu reacțiile mele.

ASCULTARE: Pot înțelege principalele puncte ale discursului standard clar despre aspecte familiare B1 cu care se confruntă regulat în muncă, școală, timp liber etc. Înțeleg punctul principal al multor emisiuni radio sau TV despre afacerile curente sau subiecte de interes personal sau profesional atunci când livrarea este relativ lentă și clară.

CITIND: Înțeleg principalele puncte ale discursului standard clar despre materiile familiare întâlnite frecvent la locul de muncă, la școală, la petrecere a timpului liber etc. Înțeleg punctul principal al multor emisiuni radio sau TV despre afacerile curente sau subiecte de interes personal sau profesional atunci când livrarea este relativ lentă și clară.

SCRIS: Pot scrie un text simplu conectat pe teme care sunt familiare sau de interes personal. Pot scrie scrisori personale care descriu experiențe și impresii.

Curs de fapte

Introducere curs: Nivelul 7-8-9 (B1)

Număr de ore:

  • Intensiv: 10 ore pe săptămână
  • Super intensiv: 15 ore pe săptămână
  • Intensiv plus: 20 de ore pe săptămână

Clasele sunt de luni până vineri.

Lecția lecției: 60 de minute

Mărimea clasei: Media 10, maxim 12

Varsta minima: 16 ani

Program: Dimineata si seara.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Newark, New Jersey
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Statele Unite ale Americii - Newark, New Jersey
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala