Read the Official Description

La acest nivel elevii vor acoperi toate abilitățile citire, scriere, vorbire si ascultare, A studia o programă de gramatică, vocabular dezvolta și de a lucra pe pronunție. O de curs va fi utilizat în mod regulat în clasă, dar va fi în mod frecvent suplimentat cu o gamă de materiale autentice și a altor resurse de predare, care vor varia în funcție de clasa și interesele lor.

Un curs la WLA oferă studenților posibilitatea de a face o îmbunătățire semnificativă în engleză lor. Acesta permite elevilor să experimenteze "viața ca un londonez" și să se familiarizeze cu una din marile orașe internaționale ale lumii. Un curs de limba engleză lung care să conducă la o Universitatea din Cambridge examen va consolida un CV / CV și mulți angajatori va fi impresionat de un potențial angajat care a studiat cu succes în străinătate și pot comunica în mod eficient în conducerea limbă de circulație internațională din lume.

Toate cursurile sunt predate de profesori instruiți calificați în predarea limbii engleze ca limbă străină. Cursurile noastre fantastice limba engleză, combinate cu munca ta de greu poate însemna rezultate foarte bune.

Elevii pot începe orice luni (în afară de zilele bancare nelucrătoare din mai și august). Ne sunt închise pentru două săptămâni de Crăciun și o săptămână de Paști și de o saptamana in septembrie / octombrie.

See 3 more programs offered by Wimbledon Language Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date