Read the Official Description

La acest nivel, vom acoperi toate abilitățile: citire, scriere, vorbire, ascultare, Folosiți gramatica extinse și extinde vocabularul. O abordare bazată pe sarcini oferă posibilitatea pentru ca elevii să ceară pentru cuvintele și expresiile de care au nevoie, în scopul de a exprima ceea ce vreau să spun. Toate limbaj nou este introdus în context, prin ascultare, lecturi și teste și învață ajunge la noua limbă și a normelor sale printr-o abordare "descoperire".

La WLA ne-am angajat la distracție, predarea eficientă limba engleză - ideal pentru orice, de la o vacanță plăcută studiu de două săptămâni pentru un lider de a lua o la Universitatea din Cambridge examen curs mai lung. Toate cursurile sunt predate de profesori pregătiți calificați în predarea limbii engleze ca limbă străină. Cursurile noastre fantastice limba engleză, combinate cu munca ta de greu poate însemna rezultate foarte bune.

Elevii pot începe orice luni (în afară de zilele bancare nelucrătoare din mai și august). Ne sunt închise pentru două săptămâni de Crăciun și o săptămână de Paști și de o saptamana in septembrie / octombrie.

See 3 more programs offered by Wimbledon Language Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date