Citește Descrierea Oficială

La acest nivel elevii vor acoperi toate cele patru competențe: citire, scriere, vorbire si ascultare. Gramatica este destul de vastă, vocabular ar trebui să acopere o gamă largă de subiecte și de pronunție ar trebui să fie aproape la fel de fluent ca cea a unui vorbitor nativ. O de curs vor fi utilizate ca parte a lecției, dar va fi în mod frecvent suplimentat cu o gamă de materiale autentice din alte resurse de conducere, care vor varia în funcție de clasa și interesele elevilor.

Un curs la WLA oferă studenților posibilitatea de a face o îmbunătățire semnificativă în engleză lor. Acesta permite elevilor să experimenteze "viața ca un londonez" și să se familiarizeze cu una din marile orașe internaționale ale lumii. Un curs de limba engleză lung care să conducă la o Universitatea din Cambridge examen va consolida un CV / CV și mulți angajatori va fi impresionat de un potențial angajat care a studiat cu succes în străinătate și pot comunica în mod eficient în conducerea limbă de circulație internațională din lume.

Toate cursurile sunt predate de profesori pregătiți calificați în predarea limbii engleze ca limbă străină. Cursurile noastre fantastice limba engleză, combinate cu munca ta de greu poate însemna rezultate foarte bune.

Elevii pot începe orice luni (în afară de zilele bancare nelucrătoare din mai și august). Ne sunt închise pentru două săptămâni de Crăciun și o săptămână de Paști și de o saptamana in septembrie / octombrie.

Vezi 3 mai multe cursuri de la Wimbledon Language Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date