Citește Descrierea Oficială

Privat licență de pilot

LAP (Private Pilot License) este o licență pentru EASA (Agenția Europeană de Siguranță a Aviației), cu care poate fi transportat cu avionul aproape toate avioanele cu un singur motor. LAP Licența poate fi prelungită cu un număr de calificări. De exemplu, calificare de zbor orb (instrument de evaluare), care este necesar pentru instrumentul de zbor.

În timpul acestui curs, veți învăța cum să zboare un avion și, treptat, de a explora capacitățile avionului. Toate tehnicile de zbor de bază sunt discutate. Acest lucru implică decolare, aterizare, alpinism, nivelul de zbor, se transformă, standuri, coborari, circuit de zbor, proceduri de urgență, etc.

Ca pilot de student lucrezi la prima dvs. de zbor solo, ceea ce înseamnă zboară fără instructor de lângă tine. Următorul pas după primul zbor solo este de a învăța cum să navigați cu ajutorul diagramelor, busola, semnalizatoare de radio etc. În primul rând pentru a acoperi alte aerodromuri cu instructorul de lângă tine și mai târziu să faci acest lucru în timpul zborurilor solo.

Pe lângă construirea experiențe de zbor, abilitățile dumneavoastră de navigație vor fi rafinat. O astfel de atenție este acordată pentru a devia către un aerodrom de destinație, alta decât aerodromul programat în cazul în care circumstanțele impuse. De asemenea, vor fi discutate aspectele oarbe de bază care zboară.

Pentru a obține licența de pilot privat, un candidat trebuie să aibă cel puțin 45 de ore de experiență (inclusiv cel puțin 25 de ore cu un instructor și cel puțin 10 ore de zbor solo). Cu aproximativ un zbor de antrenament pe săptămână, formarea poate fi finalizată în 1 an.

Pentru a obține, de asemenea, trebuie să fie luate de pilot privat examenele de licență teorie.

Pentru 2017 avem o ofertă specială de 13.500 €, -. Acesta este un preț fix, inclusiv 45 de ore de instruire practică de zbor și 2 ore de examen.

Program predat în:
Engleză
Olandeză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Martinair Flight Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
12 - 16 luni
Part time
Price
13,500 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date